Nemrég mutattunk be egy háromszemélyes kapcsolatot, ahol egy nő két férfival él együtt egyszerre. Akkor hoztunk a celebvilágból is egy példát az ilyesmire, Tilda Swintont, férjét és állandó szeretőjét. Mint kiderült, vannak azért még többen is, akiket akkor megemlíthettünk volna. Következzen további öt celebpár, akiknél a szex nem feltétlenül marad meg a kapcsolat keretei között.

1. Will Smith és Jada Pinkett Smith - Nemrégiben a Now magazinnak nyilatkoztak arról, hogy szerintük mindig úgy kell viselkedni, ahogy azt az ember természetesnek érzi. "Mi úgy állunk hozzá, hogy nem szabad elfojtani azt, ami természetes, és nyilván az ember néha másokhoz fog vonzódni. Ha erre kerül a sor, azt mondjuk egymásnak: figyelj, most le szeretnék feküdni valakivel, de ha nem egyezel bele, nem fogok". Kíváncsiak lennénk, ki hányszor egyezik bele.

2. Brad Pitt és Angelina Jolie - Náluk mindig is a feleség szokott a vadabb lenni, ennek megfelelően Angelina Jolie volt az, aki olyat mondott, ami rögtön kihagyhatatlanná tette Brangelináékat ebből a posztból. "Nem hiszem, hogy a hűség olyan fontos eleme lenne egy kapcsolatnak. Sokkal rosszabb az, hogy szakítás után csúnya dolgokat mondasz valakiről. Se Brad, se én nem állítottuk soha, hogy az együttélés azt is jelentené, hogy össze vagyunk láncolva. Odafigyelünk arra, hogy sose korlátozzuk egymást semmiben."

3. Sidney Hicks és Mo'Nique - A legjobb női mellékszereplőnek járó Oscart idén egy bevallottan nyitott házasságban élő nő, Mo'Nique kapta. A beszélgetőműsort is vezető színásznő így nyilatkozott arról, hogyan mennek a dolgok férjével, Sidney Hicksszel. "Hogy lefeküdhet-e Sid mással rajtam kívül? Igen. Ezen nem múlik semmi. Egy ilyentől nem fogjuk azt mondani, hogy "na, csomagolj és fejezzük itt be ezt a házasságot". És ha húszszor fordul elő? Na és? Már több mint 25 éve ő a legjobb barátom és én az övé. Mások úgy házasodnak össze, hogy igazából nem is ismerik azt a másikat, mi nem akarunk ilyenek lenni. Én nagyon jól elvagyok a férjemmel és biztonságban érzem magam vele."

4. Justin Timberlake és Jessica Biel - Teljesen más a felállás a hírek szerint Justin Timberlake és Jessica Biel között. Timberlake több év után állítólag azt jelentette be, hogy nem szeretne tovább komoly kapcsolatban maradni. A dologból majdnem szakítás lett, de csak majdnem. Viszonyuk nem enyészett el, csak átalakult, méghozzá egy haveri viszonnyá, amelyben a szex mindkét félnek bárkivel megengedhető. Állítólag már nem járnak, csak "kavarnak".

5. Brian Austin Green és Megan Fox - Egy meg nem erősített forrás szerint éppen ellenkező a felállás Megan Fox és vőlegénye, Brian Austin Green között, mint Mo'Nique-éknál. Foxnak nem tilos más férfiakkal találkozgatni, viszont közben a vőlegény viszont továbbra is hűséggel tartozik. Hogy mit higgyünk, azt ebben az esetben viszonylag nehéz eldönteni, mert Fox saját magával is gyakran ellentmondásba kerül nyilatkozataiban. Egyszer már azt is bejelentette, hogy biszexuális, de azt aztán visszavonta, legutóbb pedig azzal jelentkezett, hogy mindössze két férfival volt dolga az életben. Ami biztosnak tűnik, hogy eljegyzésüket felbontották Greennel, de lazítva egyet a kapcsolaton mégis együtt maradtak.