Emlékeznek arra a brit nőre, aki 140 millió forintnak megfelelő összeget csalt ki munkáltatójának ügyfeleitől, és aztán a pénzt luxusesküvőre fordította? Úgy látszik, nem ő az egyetlen, aki szinte bármit megtenne azért, hogy a nagy nap valóban tökéletes legyen. A héten ítéltek el Ausztráliában egy nőt, aki drogkereskedésből szerzett jövedelmét használta volna fel, igaz, nem saját lagzijára, hanem lánya férjhez menetele alkalmából.

Az ausztrál Herald Sun tudósított annak a bizonyos Leanne Walkernek a tárgyalásáról, akit a rendőrség ecstasy és amfetamin-származékok kereskedelméért négy év börtönre ítéltek. A nagy nap még 2008-ban lett volna, a tervezett esküvőt megelőző időszakban azonban már hónapok óta figyelte a rendőrség Walkert és családját. Az ekkor eladott kábítószerekből befolyt pénzből finanszírozták a drogkereskedő asszony legidősebb lányának esküvőjét a menyasszonyi- és koszorúslány-ruháktól a tortáig. Még egy Hummer limuzint is béreltek, ami az ifjú párt szállította volna (így néz ki egy ilyen kocsi élesben).

Az esküvőig már csak pár hét volt hátra, amikor azonban a rendőrség lecsapott a 41 éves, 8 gyermekes anya által működtetett drogbizniszre, így a lakodalomra végülis nem kerülhetett sor. A kábítószer-kereskedelemben szintén bűnös menyasszony enyhítő körülményekre tekintettel végül 18 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott.