Nem tudjuk megunni a bizarr társkeresők gyűjtögetését, tehát következzen még három furcsaság a randizós oldalak világából, kezdve mondjuk az Offpeak.nettel. Itt azok tudnak egymással ismerkedni, akik számára munkájuk, pontosabban munkabeosztásuk teljességgel lehetetlenné teszi a társasági életet. Azaz azok, akik éjszakai műszakban dolgoznak. Nyilván aki nappal alszik és este indul munkába, az hiába él együtt egy normális időrend szerint dolgozó személlyel, akkor sem fognak találkozni szinte soha, mert amíg az egyik ébren van, a másik alszik és fordítva. Így aztán kézenfekvő ötlet az azonos műszakban dolgozók köréből párt választani.

Ebben a posztsorozatban nemrég szerepelt egy olyan oldal, ahol pogányok, sámánok, boszorkányok és druidák kereshettek maguknak társat. Ennek a világnak nagyjából az ellenkezőjét képviseli a science fiction. Randizni azonban természetesen ezen műfaj rajongóinak is kell, és az ő esetükben aztán tényleg kézenfekvő, hogy interneten lássanak neki a romantikának. Az egyik hely, ahol ezt megtehetik, a TrekPassions.com, azaz a Star Trek rajongóinak társkeresője.

Mint tudjuk, angyalbőrben minden kicsit más. Az egyenruhát viselők iránt rengeteg mindenki érez különleges vonzalmat. Ez nagy szerencséje a zömében ugyebár férfi katonáknak, mivel ha az AllMilitaryDating.com-on kizárólag szolgálatot teljesítők kereshetnének társat, az ivararány nyilván nem lenne megfelelő. De ez az oldal a katonákon, rendőrökön, tűzoltókon és a többieken kívül ezek "civil csodálóit" is várja, így már nagyobb az esély, hogy a férfiak zöme talál itt magának egy-egy nőt.