Randizzon monogámiaellenes, autóbuzi cowboyjal!

2010.05.11. 21:54

Minél különlegesebb az ízlése valakinek a szerelemben, annál nehezebb lesz az illetőnek társat találni. Ezt bizonyítják a különböző csoportokra szakosodott társkereső oldalak, amelyek közül megint találtunk három igazán furcsát. Az első, a Poly Speed Dating villámrandizási lehetőséget kínál, azaz azt a formát, amikor a felek egy rendezvényen élőben találkoznak, és mindenkivel van lehetőségük néhány percet eltölteni. Csakhogy itt a poliamóriát kedvelők randizhatnak, azaz kettőnél több személyes kapcsolatokhoz lehet társat találni. Amiből az is következik, hogy például ketten együtt is jelentkezhetnek, keresve egy harmadikat. Bárki jöhet, aki nem monogám beállítódottságú.

Az illusztráció a Túl a barátságon c. filmből való
Az illusztráció a Túl a barátságon c. filmből való

A mai második társkereső kevésbé meredek, sőt, sokak szemében biztosan egyenesen romantikus lesz. Hiszen mennyire izgalmas tud lenni egy jó kis közös autózás! Vagy egy kis összebújás a hátsó ülésen egy elhagyatott parkolóban az autórádiót hallgatva... A Car Passions oldal az autóimádók társkeresője, ahol nyilván közös kocsikázásokhoz lehet megfelelő partnert találni. Bicajosok messzire kerüljék el.

A harmadik oldal pedig a Gay Cowboy Central. A neve azonnal mindent elárul: ez nem csak úgy általában egy meleg társkereső, hanem még ezen belül is tovább szűkítik a kört. Ide csakis cowboyok jöhetnek, olyanok, akik még aludni is kalapban szoktak, és kedvenc időtöltésük a rodeózás. Hogy hányan lehetnek az amerikai homoszexuálisok között, akik a tehenészfiúk hagyományait ilyen lelkesen ápolják, azt csak találgatni tudjuk, de az oldal léte arra enged következtetni, hogy a Túl a barátságon című film igencsak meghozta a melegek kedvét az állattenyésztéshez.