Minél különlegesebb az ízlése valakinek a szerelemben, annál nehezebb lesz az illetőnek társat találni. Ezt bizonyítják a különböző csoportokra szakosodott társkereső oldalak, amelyek közül megint találtunk három igazán furcsát. Az első, a Poly Speed Dating villámrandizási lehetőséget kínál, azaz azt a formát, amikor a felek egy rendezvényen élőben találkoznak, és mindenkivel van lehetőségük néhány percet eltölteni. Csakhogy itt a poliamóriát kedvelők randizhatnak, azaz kettőnél több személyes kapcsolatokhoz lehet társat találni. Amiből az is következik, hogy például ketten együtt is jelentkezhetnek, keresve egy harmadikat. Bárki jöhet, aki nem monogám beállítódottságú.

A mai második társkereső kevésbé meredek, sőt, sokak szemében biztosan egyenesen romantikus lesz. Hiszen mennyire izgalmas tud lenni egy jó kis közös autózás! Vagy egy kis összebújás a hátsó ülésen egy elhagyatott parkolóban az autórádiót hallgatva... A Car Passions oldal az autóimádók társkeresője, ahol nyilván közös kocsikázásokhoz lehet megfelelő partnert találni. Bicajosok messzire kerüljék el.

A harmadik oldal pedig a Gay Cowboy Central. A neve azonnal mindent elárul: ez nem csak úgy általában egy meleg társkereső, hanem még ezen belül is tovább szűkítik a kört. Ide csakis cowboyok jöhetnek, olyanok, akik még aludni is kalapban szoktak, és kedvenc időtöltésük a rodeózás. Hogy hányan lehetnek az amerikai homoszexuálisok között, akik a tehenészfiúk hagyományait ilyen lelkesen ápolják, azt csak találgatni tudjuk, de az oldal léte arra enged következtetni, hogy a Túl a barátságon című film igencsak meghozta a melegek kedvét az állattenyésztéshez.