Egy 14 éves angol iskoláslányt kórházba kellett vinni, miután 16 éves barátja megcsókolta az iskolában, tette közhírré egy szerencsétlen szerelmespár történetét a Mirror. A fruskát Laura Kukicnak hívják, és mogyoróallergiában szenved. Barátja azonban elfelejtett szólni, hogy a puszi előtt éppen egy mogyorós csokiszeletet fogyasztott, amitől a kislány rohamot kapott, torka feldagadt és nem kapott levegőt.

A tanári kar szerencsére Kukic segítségére sietett, és egy EpiPen injekcióval megmentették a csóktól fulladozó lány életét. A tanulót ezek után azért a biztonság kedvéért kórházba szállították, a tanárok pedig most állítólag azon viccelődnek, hogy talán be kéne tiltani a puszilkodást az iskolában.

A majdnem halálos csókkal köszönő fiú nem nyilatkozott az újságnak, de Kukic, miután jobban lett, azt mondta, hogy az egészet mindketten egy teljesen ártatlan dolognak szánták, és álmukban sem gondolták volna, hogy a cuppanós vészhelyzetet fog okozni. “Csak egy baráti köszönő puszi volt. Semmi különös vagy szenvedélyes, éppen, hogy csak egy pillanatra összeérintettük az ajkunkat” - nyilatkozta. A tanulság: a paradicsom mellett a csoki is kizárva csókolózás előtt.