A képen látható párnak, az angol Richard Bare-nek és barátnőjének, Kirsty Ferrisnek ezen a hétvégén lesz az esküvője. Hatalmas álomesküvőt terveztek, de erre egy nekik kicsit jobb okuk van annál, mint hogy van megfelelő mennyiségű rendelkezésre álló pénzük. A mindössze 22 éves Ferrist decemberben rákkal diagnosztizálták, és az orvosok azt mondták neki, csak hónapjai vannak hátra.

A pár a hír hallatára úgy döntött, azonnal összeházasodnak, ahogy tavaly februárban az akkor már méhnyakrákban szenvedő reality-sztár, Jade Goody is gyorsan hozzáment még vőlegényéhez, majd nem sokkal esküvője után valóban meg is halt. Ferrisnek egyébként édesapja is rákban halt meg: John Ferris tavaly májusban hunyt el prosztatarákban, hét hónappal később pedig leánya önmagáról is megtudta, hogy halálos beteg.

Az alábbi fotón Kirsty és Richard egy elegáns hotelszobában készülnek az esküvőre. A menyasszony nyilatkozatai közül a leginkább szívbemarkoló a következő mondat: “Nincsenek gyerekeim, és nem igazán értem el sok mindent az életben, de egyvalami van, amire kislánykorom óta vágytam: az, hogy férjhez mehessek.”