Pont a héten írtuk meg, hogy az amerikai tizenévesek körében a jó öreg nyakkiszívás már kezd kimenni a divatból, hiszen a vámpírdivat hatására a kamaszok újabban harapni szeretnek. Ha ön mégis nosztalgiázni szeretne, mint a torkos borz, akkor rendeljen esetleg hozzá nyakkiszívó-stencilt az internetről.

A thecheeky.com website árusítja ezeket a lapocskákat, amiket csak a nyakra kell helyezni a kiszívandó területre, és innentől kezdve a procedúra ugyanaz, mint amit tizenévesen ön is biztosan kipróbált. A Hickytat névre hallgató termék itt vásárolható meg, ahol arra is felhívják a figyelmet, hogy a kreatívabbak a nyakon kívül egyéb testrészre is varázsolhatnak ezzel a stencilezős módszerrel ideiglenes tetoválást.

Az ábrák magukért beszélnek - van csókos száj, nyíllal átlőtt szív és trademark logo -, a feliratok között pedig olyanok szerepelnek, mint például “ő a pasim”/”ő a csajom”, “a szerelem fáj”, “hozzá ne nyúlj” vagy a fordítást nem igazán igénylő “sexy”. Önnek bejönnek a szívható tetkók? Kipróbálná? Egy háromdarabos szett csak 2200 Ft körüli összegbe kerül.