Ha csak egy haszna van a chatroulette-nek, akkor az az, hogy aki saját magát nyilvánosan mutogatni szeretné, az talán oda megy, és nem egy gyanútlanul sétáló nő orra előtt tárja szét a télikabátját. Persze chatroulette ide vagy oda, még így is maradnak rengetegen, akik nyilvános helyeken - leggyakrabban tömegközlekedésen - közelednek úgy nőkhöz, ahogy azt az illető hölgy nem szeretné. Fogdosnak, a kiszemelt nőhöz dörgölik magukat, vagy intim testrészeiket mutogatják.

Önnel fordult már elő ilyen eset, lett már tanúja vagy áldozata egy szatír nyilvános működésének? Ha igen, mit tett? A legtöbben ugyanis egy ilyen helyzetben mindössze odébbmennek, mert annyira meglepődnek és persze megijednek a szituációtól, hogy nem állnak le rendőrt hívni vagy egyébként fellépni az illető ellen, még akkor sem, ha az incidensre egy teljesen nyilvános vagy egyenesen zsúfolt helyen kerül sor.

Ennek az amerikai blognak a szerzői egy meglehetősen modern és remélhetőleg hatásos módszert fejlesztettek ki ezekre a helyzetekre. Ha egy szatírral hozza össze őket a balszerencse, amint az illető fogdosni kezd vagy előveszi a szerszámát, a karakán New York-i nők válaszul mobiljukat veszik elő és azonnal kattintgatni kezdenek. A csalfanyilvántartáshoz némileg hasonlóan az így készült fotók a blogon végzik, amit a szatírok persze nem tudhatnak, de a leírt beszámolók szerint önmagában a fényképezés is elég riasztó hatással tud lenni ezekre a férfiakra. Ön bevetné a mobilját, ha ilyen helyzetbe kerülne?