Jerry Springer a televíziózás egyik legendájának számít, hiszen az ő műsorában vált normálissá, hogy a kibeszélőshow vendégei minden mondat végén felpattannak székükből, és kicsit megtépik-lepofozzák egymást. Úgy látszik, ennek a műfajnak sajnos befellegzett, hiszen Mónika is saját műsor nélkül maradt, és már Jerry Springer is rég más területen nyomul. Baggage című show-jával átállt ugyanis a romantikára. Félig-meddig.

Az új típusú randizós vetélkedőnek a héten kezdődött Amerikában a második évadja. A cím poggyászt jelent és azokra a kellemetlen titkokra, a múlt kínos epizódjaira utal, amiket az ember magával visz egy új kapcsolatba. Itt is egy versenyző választhatja ki az ellenkező nem három képviselője közül azt, aki leginkább bejön neki, de míg ezt hagyományosan a vetélytársak legjobb tulajdonságai alapján szokás eldönteni, addig az új műsorban a legkínosabb dolgok alapján döntenek. Így aztán a Baggage is arról szól, amiről Jerry Springer régi műsora szólt (az emberek életük legprivátabb, legintimebb és egyben legszenzációsabb részleteiről beszélnek), csak most már nem verekednek ennek kapcsán, hanem randira indulnak.

A fenti videón a műsor legelső része tekinthető meg. A sokfogú úr feladata, hogy a három női versenyző közül azokat kiejtse, akiknek a titkait a legdurvábbnak találja, hiszen mindhárom hölgy három darab poggyásszal (azaz három titokkal) érkezik, amelyeket egyre durvuló sorrendben tesznek közzé. Olyanokat tudhatunk meg, hogy az egyik versenyzőnek jósok mondják meg, hogyan éljen, hogy a másiknak az egyik melle nagyobb, mint a másik, vagy a harmadik az arcán is borotválkozik. Jerry Springer szerint az ilyeneket a legjobb még az első randi előtt bevallani, nehogy kapcsolat közben derüljenek ki. Akimelyik csajnál túl durva a poggyász, azt a férfiversenyző kiejti, így a végére csak egy hölgy marad.

A slusszpoén persze az, hogy nemcsak a nőknek, hanem a férfinak is van egy randa titka. Aki nem szeretné, hogy lelőjük a poént, ne olvasson tovább, mert most eláruljuk, hogy a fent megtekinthető első rész végén az derül ki, hogy a férfijátékos egy vad egyetemi buli során egyszer szexelt egy másik férfival. Amire aztán a kiválasztott hölgy azt mondja, hogy ja, akkor kösszép, és így a nagy titokbevallás végeredménye az lesz, hogy senki nem megy randira senkivel.

Ez a részlet tehát a végletekig valósághű a műsorban, még akkor is, ha a többiről ordít, hogy főállású szövegírók adták a versenyzők szájába a mondatokat.