Kourtney és Kim Kardashian segítségével indul útjára Új-Zélandról egy vetélkedő, ami a Világ Legklasszabb Párját keresi majd. A Michael Hill ékszerkereskedő által indított mozgalomról egyelőre nem sok mindent lehet tudni, de már önmagában az elég vonzó lehet, hogy a fődíj egy 22 karátos gyémánttal díszített gyűrű (ehhez képest a tegnapi hírben szereplő cég egy gyerek felsőoktatásának finanszírozását ajánlotta fel nyereményként).

A különleges ékszert Kim Kardashian fogja hamarosan bemutatni New Yorkban, ahonnan a World’s Best Couple verseny kiindul. A gyűrűt aztán körbeturnéztatják az egész Észak-Amerikában, és a méregdrága különlegesség majd Chicagóban várja meg, hogy a Világ Legklasszabb Párja átvehesse nyereményét a játék végén. A versenyzőknek egyébként egyelőre meg nem nevezett módon az interneten keresztül kell majd demonstrálnia, hogy tényleg érdemesek erre a kitüntető címre. A nyertest egy zsűri választja majd ki.

A 22 karátos kőről a cég névadója, Michael Hill azt mondta, hogy az egyik legértékesebb drágakő, amit valaha látott. A nagy gyémántot egyébként 0,6 karátos kisebb gyémántok övezik az ékszeren. Ha olvasóink közül valaki szeretne versenyezni egy ilyenért, annak először is gyorsan át kell települnie az óceán túloldalára, ugyanis a versenyben a Stuff híradása szerint csak észak-amerikai, illetve ausztrál vagy új-zélandi párok vehetnek részt, attól függetlenül azonban, hogy már házasok-e vagy még csak randizgatnak.