Madonna és Sean Penn, micsoda legendás pár voltak ők a nyolcvanas években! Vagy ki ne lenne tisztában azzal, mit tett Whitney Houstonnal az, hogy Bobby Brown feleségeként élt le néhány hosszú esztendőt? Vagy Jennifer Aniston és Brad Pitt szerelme - sok éve vége már, mégis rengeteget emlegetjük őket azóta is. Vannak azonban olyan celebkapcsolatok, amik ezeknél sokkal gyorsabban feledésbe merültek, miután véget értek, és ma már megdöbbentőnek hat, hogy annak a két embernek egyszer köze volt egymáshoz. Összeállításunkban 7 olyan párral nosztalgiázunk, akiknek kapcsolatára talán nem minden olvasónk emlékszik már. Ön tudta az összeset?

1. Ashton Kutcher és January Jones - A Kutcher-Moore házaspárból mindkét félnek vannak híres exei. Hogy a feleség korábban Bruce Willis neje volt, az mára már általános iskolai tananyag, arra azonban, hogy Ashton Kutcher karrierje kezdetén January Jonesszal járt, már kevesebben emlékeznek. Persze ez nem akkora csoda, hiszen a kapcsolat viszonylag kevés sajtófigyelmet kapott, mivel ekkor még mindketten kezdő színészek voltak. A kapcsolat során Kutcher állítólag megpróbálta lebeszélni Jonest a színészi pályáról, de a szőke szépség kitartott elhatározása mellett. Míg Kutcher ma többé-kevésbé nézhető filmecskékben szerepelget, addig Jones a lassan a világ legjobb sorozata jelzőt kiérdemlő Mad Men egyik főszereplője, ráadásul Nicholas Cage is áradozik róla.

2. Robert Downey Jr. és Sarah Jessica Parker - Nyilván egyiküket sem kell bemutatni, mégis kevesen emlékeznek arra, hogy ők a nyolcvanas évek nagy részét egy párként élték le. Sarah Jessica Parker ekkor még nem sejthette, hogy néhány év múlva Carrie Bradshaw néven fogja megismerni a világ szinte valamennyi tévénézője, az viszont már derengett neki, hogy Robert Downey Jr. alkoholizmusának és droghasználatának nem lesz jó vége. Pontosan emiatt mentek szét hét év után, mivel a színésznő képtelen volt saját erejéből problémás pasiját józanon tartani. A szakítást követően Parker későbbi férje, Matthew Broderick oldalán kötött ki, Downey viszont az elvonón.

3. Diddy és Sienna Miller - A rendszeresen nevet változtató rapper még Puff Daddynek szólíttatta magát, amikor Jennifer Lopezzel alkottak egy párt. Kevesebben tudják, hogy van még egy izgalmasan csengő név az idő közben P. Diddyvé, majd csak Diddivé vált zenész múltjában, méghozzá Sienna Milleré. Jude Law egykori felesége persze nem sokáig bírta a kifinomult szőke művésznő szerepét a fekete gengszterként pózoló rapper oldalán, így a kapcsolat ma már csak a történelem egy jelentéktelen fejezetének számít.

4. Matt Damon és Winona Ryder - Az őzikeszeműség világrekorderének leghíresebb exe ugyebár Johnny Depp, aki anno egy Winona Forever feliratú tetoválást is csináltatott magának. Kevesebben emlékeznek azonban arra, hogy Winona Ryder életrajzában Matt Damonnak is jutott egy rövid bekezdés még a kilencvenes években. Damon azóta sikert sikerre halmoz, Ryder karrierje azonban példátlan gyorsasággal ment tönkre a szakítás után a hölgy büntetőügyei kapcsán. Talán a Natalie Portmannel forgatott, decemberben mozikba kerülő Fekete hattyú című, balettos Aronofsky-thrillernek sikerül majd visszatennie Winona Rydert Hollywood térképére.

5. Kiefer Sutherland és Julia Roberts - Az 1990-es Egyenesen át című filmben szerepelt együtt Kiefer Sutherland és Julia Roberts. Már magára a filmre sem emlékeznek túl sokan, mint ahogy arra sem, hogy a 24 sztárja eredetileg filmszínésznek indult. De ez még mind semmi, a két fiatal reménység között szerelem szövődött, és úgy döntöttek, hogy össze is házasodnak. A dolog hatalmas médiaesemény lett... volna, ha Roberts az esküvő előtt 3 nappal fel nem fedezi, hogy Sutherland egy sztriptíztáncosnővel találkozgat.

6. Tom Cruise és Sofia Vergara - Tom Cruise magánéletét általában úgy szokás összefoglalni, hogy Mimi Rogers - Nicole Kidman - Penélope Cruz - Katie Holmes. A négy leghíresebb nő mellé azonban becsúszott még egy ötödik többé-kevésbé híres csaj is. Sofia Vergara Cruz és Holmes között kapott esélyt arra, hogy egy tartósabb kapcsolat segítségével Tom Cruise révén szereplési lehetőséget biztosítson magának. A kolumbiai származású színésznő azonban végülis nem élt (vagy nem élhetett) az alkalommal, és a dologból nem lett házasság. Vergara azonban saját jogon is celebnek számít, amióta szerepel a Modern Family című sorozatban.

7. Sandra Bullock és Ryan Gosling - Az Oscar-díjas színésznő még 2001-ben jött össze a nála 17 évvel fiatalabb Ryan Goslinggal. Állítólag Hugh Grant, aki Sandra Bullocknak közeli barátja, még cukkolta is a párocskát, és poénból “a gyermek” néven emlegette Goslingot. A Szerelmünk lapjai és a Half Nelson című filmek szintén Oscarra jelölt sztárja nem is maradt együtt sokáig Bullockkal, útjaik fél év után szétváltak.