Egy szerencsétlenül járt vőlegény röhögteti ki magát jelenleg Nagy-Britanniában azzal a módszerrel, hogy esküvői balesetének történetével haknizik. A Metro híradása szerint a 42 éves vőlegény, bizonyos Nick Fortey azt találta ki, hogy a boldogító igen kimondásának napja csak akkor lesz tökéletes, ha ő vőlegényként egy Harley-Davidsonon érkezik a templomba. Most már biztos azt kívánja, bárcsak ő is mondjuk hintót választott volna inkább közlekedési eszköznek, dehát ki gondolta volna, hogy ez lesz a dolog vége.

A sztoriban a poén annyi, hogy közvetlenül az esküvő előtt a vőlegénynek valaki SMS-ben jókívánságokat küldött, konkrétan a nálunk elterjedt “kéz- és lábtörést!” angol verzióját, ami ugyanez, csak kézről nem szól, kizárólag lábtörésről. Az üzenet megérkezte után pár perccel a vőlegény máris a motoron robogott az esküvő helyszínére, amikor egyszer csak baleset érte, és - pontosan úgy, ahogy az a kívánságban szerepelt - eltörte a lábát. Azonnal kórházba szállították.

Menet közben a szerencsétlen vőlegény utasította a menyasszonyt, hogy a lagzit nélküle is tartsák meg, ha már annyian odautaztak az ő kedvükért, ők meg egy vagyont dobtak ki fogadásra, ételre, italra és zenére. A menyasszony meglátogatta a vőlegényt a kórházban, majd visszatért a násznéphez és valóban egyedül tartotta meg a lagzit, egyedül táncolta a nyitótáncot, és egyedül vágta fel a tortát is, miközben a vőlegény unokahúga érezte magát a legrosszabbul. Ő volt ugyanis, aki a lábtörést kívánó SMS-t küldte nem sokkal az esküvő tervezett időpontja előtt. A pár mindenesetre megfogadta, hogy ha a vőlegény felépül, tartanak egy rendes lakodalmat is.