Adtunk már egyszer randitippeket kispéniszű férfiaknak, így most nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy ezúttal a Gawker pedig nőknek osztja az észt arra az esetre, ha szerény intim méretekkel megáldott férfival hozza össze őket a sors. Mi a teendő tehát abban az esetben, ha a férfi jóképű, szimpatikus, romantikus, akár gazdag is, szeretjük is, csak ez az egyetlen apróság hibádzik a tökélyhez? Jöjjön a hét tipp.

1. Nem szabad kimondani, hogy kicsi - Úgyis tudja. Nem vágyik valószínűleg arra se, hogy a nő ajánlgasson neki pénisznagyobbító módszereket, vagy esetleg lelki támaszt, hogy pechje fölött kikesereghesse magát. Ha beszélni szeretne róla, fog magától.

2. Nem szabad azt se mondani, hogy nagy - Mert úgyis tudja, hogy nem az. Női szemszögből kedvességnek tűnhet úgy csinálni, mintha hatalmasnak találnánk azt, ami igazából nem az, de valószínűleg a kegyes hazugság ebben az esetben nem jó taktika. Úgy fogja érezni magát, mintha gúnyolódnának rajta.

3. Le kell mondani a közösülésről - Attól még, hogy úgymond a hagyományos szeretkezés nem okoz különösebb élvezetet (vagy egyáltalán bármilyen érzést) a nőnek, nem kell rögtön lemondani a szexről, úgy, ahogy van. Rengeteg más útja létezik az örömszerzésnek, csak fel kell őket fedezni.

4. Hátsó bejárat - Az egyik ilyen felfedezhető terep értelemszerűen az anális szex. A Gawker szerint annak a nőnek, aki még csak kezd kísérletezni ezen a téren, kifejezetten jól jön, ha partnerének nemi szerve nem túlságosan nagy.

5. Félrelépés - Ezen a ponton valószínűleg sokan fel fognak háborodni, hiszen valóban nem hangzik különösebben jó ötletnek. Azt mondja a tanácsadó ugyanis, hogy a hölgyek tartsanak ki szerető, de kispéniszű barátjuk/férjük mellett, viszont ha már nagyon nem bírják a férfianatómia csodái nélkül, titokban néha lépjenek félre. A lényeg, hogy a másik ne tudja meg. Kecske, káposzta. Háááát...

6. Vigyázat a segédeszközökkel - Kézenfekvőnek tűnik, hogy ha nem áll rendelkezésre egy igazi, akkor be kell szerezni egy helyettesítőt. Vibrátort, dildót, bármit, ami izgalmasabbá teheti az együttlétet ezzel a bizonyos férfiaval. Vigyázni kell azonban, mert egy szuggesztív méretű segédeszköz beszerzése bizony felér az első pontban tiltottakkal: valószínűleg nem fogja jó néven venni a férfi, hogy egy műanyag játékszerrel pótolják, amit ő nem tud nyújtani.

7. Intim torna - Egy kis edzés annyi helyzetben tud enyhülést hozni: ebben is. A férfinál lemaradt centiméterek kevésbé fognak hiányozni, ha a nő intim tornával gyakorolja, hogyan tudja magát összébb húzni.

Hát ezek voltak a Gawker tanácsai. Hölgyek, mennyire fontos a méret? Kitartanának egy álompasi mellett, ha az egyetlen hibája az lenne, hogy kicsi a pénisze?