Ki gondolta volna, amikor hírül adtuk, hogy beindult Britannia első, ronda emberekre specializálódott társkeresője, hogy ilyen hamar esküvőhöz fog vezetni a kezdeményezés? Márpedig máris jegyben jár az első pár, akik a TheUglyBall.com nevű randizós oldal segítségével talált egymásra, és minél hamarabb össze szeretnének házasodni. A fotó kivételesen nem illusztráció, a képeken ők láthatók. A bal oldali a férfi.

Tom Clifford most 36 éves, de már 1998. óta agglegény. Bevallja magáról, hogy arca annyira ronda, hogy “a gyerekek megijednek tőle”, viszont cserébe jófej. Az biztos, hogy már tizenkét éve nem bírt becsajozni, ezért amikor hallott a rondáknak fenntartott társkeresőről, rögtön regisztrált. Augusztusban meg is találta bizonyos Janine Walker fényképét-adatlapját, és mivel közel laktak egymáshoz, úgy döntött, bepróbálkozik.

A következőket írta a nála 5 évvel fiatalabb hölgynek: “Kedves Janine, most láttam meg gyönyörű arcodat az Ugly Bug Ballon és nagyon szeretnék találkozni veled. Mivel közel lakunk egymáshoz, ez könnyen megoldható. Olyan ronda vagyok, hogy a gyerekek megijednek tőlem, de ahogy azt mondani szokás, a szépség szubjektív - és szerintem én is tetszeni fogok neked.” A hölgy beleegyezett a találkába, ami olyan jól sikerült, hogy a negyedik randi után már el is jegyezték egymást. A siker hallatán a társkereső meg úgy döntött, megajándékozza a párt egy ingyenes nászúttal.