Mint azt tavaly megírtuk, külön társkeresője van a szép embereknek. Ide a briteknek a legnehezebb bejutni, mert tőlük az összes többi nemzet szépe viszolyog, tehát kézenfekvő, hogy az Egyesült Királyságban alapították meg a ronda emberek társkeresőjét.

Itt nem a többiek döntik el, hogy ki a ronda, hanem bemondásos alapon megy a dolog: aki rondának tartja magát, az már mehet is társat keresni. A The Ugly Bug Ball nevű szolgáltatás főoldalán még az okokat is felsorolják, hogy miért jobb rondákkal randizni. Pont 5 pont van, nézzük meg, mik ezek.

1. Ugyan nem idézik, hogy honnan van az adat, de higgyük el nekik, ha ilyen nagy meggyőződéssel állítják: a briteknek az 50%-a ronda, 35%-a elfogadható és csak 15%-a néz ki jól. Nem érdemes tehát a szépek között keresni, mert túl kevesen vannak. A rondák között nagyobb eséllyel talál az ember partnert.

2. Egy durva közhelyet sütnek el a második pontban. A szép emberek mind beképzelt, sekélyes seggfejek, míg a rondák nem a külsejükkel vannak elfoglalva, tehát biztosan azokkal az értékekkel foglalkoznak, amik igazán fontosak az életben. Ezért aztán jobb társ válik azokból, akik nincsenek saját szépségüktől elájulva.

3. Mivel a csúnyáknak nehezebb az élete - hiszen mindenki utálja őket -, általában lojálisabbak és törődőbbek. A The Ugly Bug Ballnál azt mondják, hogy saját kutatásuk szerint a rondák az ágyban is több mindenre hajlandóak, de ez a régebbi kutatás is azt mondta, hogy legalábbis a szép nőknek jobb, ha ronda férfit keresnek maguknak.

4. Nagy előny még, hogy ha ronda a partnerünk, nem kell féltékenykednünk. Ki az, aki elcsábítaná?

5. Csúnya nővel randizni olcsóbb is, hiszen aki “esztétikailag kihívásokkal küszködik”, az nem lesz olyan válogatós, ha randihelyszínről van szó. A csúnyák örülnek, ha figyelemre méltatják őket, nem várják el, hogy milliókat költsenek rájuk. Plusz a csúnyáknak a társkeresője is olcsóbb - már ha nem csak egy átvágás az egész.