Szeretjük a furcsa esküvőkről szóló fotóriportokat. A legutóbbi ilyen a zombis volt néhány héttel ezelőtt, most egy másik - természetesen szintén brit - pár úgy döntött, a Karcsi és a csokoládégyár című mese egyik jelenetévé változtatják lakodalmukat. A vőlegény, Mark Brian a csokoládégyár tulajdonosának jelmezében fogadott örök hűséget, igaz, a stílus inkább az 1971-es első megfilmesítést idézi, nem a 2005-ös, Johnny Deppel forgatott feldolgozást.

Az alábbi képen az esküvői meghívó látható. A mesében a gyerekek a csokiban talált aranyszelvénnyel juthatnak be a csokoládégyárba, így Brianék már a meghívót is egy szelet édességbe rejtették. A helyszínen mindent csokival és cukorkával díszítettek fel, természetesen nem hiányozhatott a csokoládé-szökőkút sem, sőt, még umpa-lumpák is voltak. A mesében ezek a vicces emberkék az édességgyár dolgozói, az esküvőn négy törpenövésű személy alakította őket.

Reméljük, figyelték a fenti fotókon a menyasszony jobb kézfejét. Mert mi figyeltük, és az első két képen úgy tűnik, minden rendben van vele. Nem ez a helyzet azonban a hírhez tartozó negyedik fotón. Hivatalos magyarázatunk nincs, a találgatásokat pedig inkább a kommentelőkre bízzuk.