A Twitteren indult be a héten egy kedves romantikus történet, ami eleinte egy újabb olyan sztorinak tűnt, mint a send all gombbal csajozó ausztrál hivatalnok esete. Itt az volt a helyzet, hogy egy USA-n belüli járat utasai közül többen is azt csiripelték, hogy gépük egy belföldi járat keretében egy időre átficánkolt Kanadába. Ennek célja az volt, hogy amíg Kanada légtere felett repültek, addig a gép kapitánya levezethessen egy melegesküvőt.

Az azonos neműek házasságát ugyanis az USA legtöbb államának jogrendszere tiltja, a dolog Kanadában azonban 2005. óta lehetséges. Így amíg a gép Kanada fölött tartózkodott, a kapitány, mint a repülő parancsnoka, különleges jogosultságainak egyikével élve összeadhatta a két utast, annak ellenére, hogy mindketten férfiak. Az északra tett kitérőnek - és a vicces kedvű és toleráns pilótának - köszönhetően tehát a járattal végül két férjjel több érkezett meg New Yorkba, mint ahány eredetileg felszállt rá San Franciscóban.

A fura sztorit egyre többen küldték tovább a Twitteren, és egy idő után a nagyobb hírügynökségek úgy döntöttek, belenéznek kicsit a dolog hátterébe. Mint kiderült, a kitérőt tényleg megtették, de nem a melegházasság kedvéért: ezen az útvonalon szokásos, hogy a Nagy Tavaknál, Ontario környékén a repülő áttér kanadai légtérbe. A házasságkötés érvényességéhez ráadásul a kanadai hatóságok jóváhagyása kell.

A legtöbb kétséget azonban az okozza, hogy nemhogy az ifjú pár sem került elő azóta, de a több, egymástól független twittelő között egy sem akad, aki saját szemével látta volna a ceremóniát. Ennek oka az, hogy a gép éjszaka repült, és a légiutas-kísérő reggel azzal ébresztette az utasokat, hogy amíg ők aludtak, a gép áttért Kanadába, és a kapitány összeadott egy melegpárt a fedélzeten. Egyre valószínűbb, hogy a Virgin America légitársaság alkalmazottja csak viccelt. De azért jó sztori lett volna.