Mit mond egy férfi, ha meglát egy jó nőt, és ki szeretné fejezni, hogy az adott csaj bejön neki? Azt, hogy “sunáznám!” - vágja rá rögtön mindenki, főleg azok, akik olvasták már a kommenteket legalább egy szabadon választott Velvet-cikk vagy -poszt alatt. Ennél érdekesebb kérdés az, hogy a nők vajon hogyan viselkednek fordított helyzetben, azaz akkor, ha azt szeretnék mondani, hogy egy férfi bejön nekik. A kérdésre a választ többek között a Kockahas blog kommentjei között lehet megtalálni, és szűk másfél év (ez kb. 500 posztot, azaz 500 pasit jelent!) tapasztalata után azt lehet mondani, hogy a nők körében is a “sunáznám” a legelterjedtebb reakció. Esetleg ennek egy nőiesített változata, péládul “subáznám” vagy “sunázhatna”.

De azért gyakran érkeznek olyan megnyilvánulások is, amik tipikusan csak egy nőtől jöhetnek. “Elolvadok”, “remeg a lábam” - ilyet például egy férfi nem nagyon mond egy jó nő láttán. Aztán a hölgyek olyan testrészeket is meg tudnak néha dicsérni egy-egy fiatalemberen (vagy kevésbé fiatalon), amikre az urak egyáltalán nem figyelnek, ha a gyengébb nemet szemlélik. “Szépek a fogai”, “szépek az ujjai”, “dögös a hangja” - szoktak ilyet mondani egy nőről a férfiak? Az olyan jelzők is, mint hogy “züllött képű” vagy “mer csúnya lenni” csak egy nő szájában tudnak bókká válni. Van viszont olyan is, aki szerint egy nő nem is vár mást egy férfitól, mint azt, hogy a férfi pont őt válassza.

Alább összeválogattam tíz olyan, nőtől származó, férfinak címzett bókot, amelyet a Kockahas blog nézői írtak oda valamelyik poszt alá. Van, amelyik vicces, van, amelyik meglepő, van, amelyik szinte trágár, de - szerintem - mind tipikusan női. Persze olvasóink valószínűleg másképp látják majd a dolgot, ezért kíváncsiak vagyunk az ön véleményére is. Valóban így fejezik ki a nők, ha megtetszik nekik egy férfi? Egyáltalán: nőies dolog egy hölgynek egy férfi külsejéről áradozni? Az illusztrációnak szánt tíz példa a hajtás után olvasható.

1. “Nem borulnék a lába elé, de megengedném, hogy elém térdeljen. Igenis, mi nők szeretjük a züllött képű, rossz fiúkat… na nem párnak, csak felpróbálásra.” - állapította meg prof. Perselus Piton a Stephen Dorffról szól poszt kapcsán.

2. “Anyám, nekem mindkettő jöhet, pedig nagy gourmand vagyok, de hogy még Jason Lewisba is beletrafáljanak?! Vödröt alám, de gyorsan!!!” - kiáltott fel Vin, amikor nem tudott választani Halle Berry pasijai közül. Nagyjából ugyanezt a reakciót islernő úgy fogalmazta meg Jason Statham kapcsán, hogy “szerintem férfias, remegne a lábam”.

3. “Vannak itt erős karok, kisportolt seggek, gusztusos, egészséges férfitestek. Naná, hogy megnézzük!” - foglalta össze eo, hogy mit szeretnek megnézni a csajok.

4. “Bármit odaadnék érte…” - alélt el vörösbegy egy kommentben Dwayne “The Rock” Johnsontól.

5. “Tyson gyönyörű, mindig elolvadok, ha látom. Vin Dieseltől odavagyok, és neki még a hangja is dögös.” - tette le voksát a kopasz férfiak mellett oriza triznyák.

6. “Lacourt nyami. És milyen szép vékony, hosszú ujjai vannak” - indokolta meg választását kisördög22.

7. “Nekem tetszenek az ilyen "szép" pasik. Sokféle szép pasi van, de ő férfiasan szép, nem úgy, mint némelyik meleg pasi, aki szintén jól néz ki, de látni rajta, hogy a fiúkat szereti. Ja, és amit még muszáj megjegyeznem, hogy a fogai eszméletlen szépek!” - fejtette ki VM egy másik posztban, szintén Camille Lacourt francia úszó kapcsán. Egyébként cyanide is azt jegyezte meg Shemar Moore képeit elnézve, hogy “milyen szépek a fogai”.

8. “Egyszerűen jóképű, jó testű, magas, sármos, nem nagyképű, teljesen ideális férj/barát "alapanyag". Nem tudom, van-e barátnője, de ha igen, akkor mindenképp szerencsés, és nem azért mert a párja híres sportember, hanem azért, mert a párja egy jóképű férfi, aki őt választotta, és hidd el, néha nekünk nőknek ez eleg.” - elmélkedett a fent már idézett vörösbegy a Gyurta Dánielről szóló poszt alatt.

9. “Imádom, mert mer csúnya lenni (sőt, legtöbbször az is)… és mégis jó pasi.” - ez Johnny Depp hatása namnamra.

10. “Ha hozzámvágnák, azért nem adnám vissza… talán lelakva” - latolgatta tattoobaba az eshetőségeket Kellan Lutz kapcsán.