A legutóbbi furcsa esküvőnket a Karcsi és a csokoládégyár mintájára rendezték, a mait viszont a mesék helyett a hulladékszállítás világa inspirálta. Már önmagában kicsit szokatlan decemberben esküdni, de 45 éves Nicholas Kearns erre még rátett azzal, hogy úgy döntött, egy kukásautót és konténert alakít át hintóvá esküvőjére, hogy menyasszonya igazi hercegnőnek érezhesse magát.

Párjával, a 43 éves Noreennel (természetesen mindketten angolok) már húsz éve ismerik egymást, de csak tavaly szerettek egymásba. Mindketten egy hulladékszállítással foglalkozó cégnél dolgoznak, és a vőlegény úgy döntött, ettől a romantikus témától esküvőjükkor sem fognak elszakadni. Kearns egy konténert alakított át saját tervei alapján hintóvá, majd ülésekkel és szőnyeggel látta el az egészet, és üvegtető is került az alkalmatosság fölé. Ez utóbbi jól is jött, hiszen nem volt hozzájuk túl kegyes az időjárás. Az üléseket egyébként biztonsági övvel is fel kellett szerelni, hogy a KRESZ szabályainak megfeleljenek.

A vőlegény brilliáns ötletét titokban tartotta az esküvő előtt, és a 300 fős násznép nagy megrökönyödéssel fogadta a hintóvá alakított szemeteskocsit, mivel még a menyasszony sem tudta, micsoda megtiszteltetésben lesz része. A kukáshintót a házasságkötő-teremhez odafelé menet is már használták, és az ifjú pár első útjára is ezzel ment a ceremónia után. Az igen kimondását követően a lakodalmat egyébként egy pubban tartották. Kattintson valamelyik fotóra, galériánkba rengeteg kép van a zseniálisan ízléstelen esküvőről!