Így randizott a Wikileaks nemi erőszakkal gyanúsított alapítója

2010.12.13. 17:46

A legtöbbet emlegetett társkereső már egy jó ideje az OK Cupid. Most azonban nem lebilincselő kutatásaik miatt szerepelnek a hírekben, hanem azért, mert a Wikileaks alapítója, Julian Assange is a kliensük volt. Sőt, ami ennél érdekesebb, még 2006-ban, a Wikileaks alapítása előtt regisztrált, 2007. január 1-én lépett be utoljára HarryHarrison álnevén, és a beállításokat ekkor olyan állapotban hagyta, hogy profilja nyilvános, azaz ön is megtekintheti ide kattintva.

Katt a képre a teljes profilért!
Katt a képre a teljes profilért!

Tekintve, hogy Assange jelenleg nemi erőszak vádja miatt rács mögött van, nem nagyon lesz lehetősége mostanában négy éve nem használt társkereső-profilját törölni a netről, igaz, pont a Wikileaks alapítójától nem is lenne túl stílusos húzás az ilyesmi. De térjünk a lényegre: mit mondott magáról az az akkor 35 éves férfi, aki később az internet fő kiszivárogtatás-felelősévé vált? “Szenvedélyes, gyakran öntelt aktivista szirént keres szerelmi kaland, gyerekek és néha egy kis bűnügyi szövetkezés céljára” - írja a profil. “Bár elég veszekedős vagyok intellektuálisan és fizikailag egyaránt, a nőkkel és gyerekekkel nagyon védelmező szoktam lenni”, folytatódik annak a férfinak a bemutatkozása, akit jelenleg két svéd nő vádol nemi erőszakkal.

Még érdekesebb azt megnézni, hogy milyen hölgyek társaságára vágyott a Wikileaks-alapító. “Az állandó politikai viszályokkal sújtott országokból származó nőket szeretem. A nyugati kultúra értéktelen és ostoba nőket termel” - írja, és úgy tűnik, a kelet iránt érzett vonzalma valamennyire kölcsönös. Assange a “Legintimebb dolog, amit hajlandó vagyok bevallani” rubrikát azzal töltötte ki, hogy “ázsiai tinilányok követnek és figyelnek a távolból”. A számára ideális nőről azt írta még, hogy “legyen élettel teli, erotikus és nonkonformista. Egy már meglévő szubkultúrába beilleszkedni nem nonkonformizmus.” A végén hozzáteszi, hogy “aki félénk, az ne írjon. Ehhez túl elfoglalt vagyok. Az írjon nekem, aki bátor.”