Mint megírtuk, van olyan is, hogy vej és anyós között szerelmi viszony alakul ki. Ha ez a brit hölgy a világ legszeretőbb anyósa, akkor most az amerikai rendőrségi hírekben valószínűleg megtaláltuk a világ legszörnyűbb anyósát is. A klasszikus viccekben mindig a férj áll hadilábon felesége anyjával, de a 46 éves Amilia Oveide esetében egy meny-anyós konfliktusról van szó. Illetve valószínűleg most már csak volt, hiszen Oveide a menyével lezavart incidens kapcsán nyilván visszatér a börtönbe.

A világ legszörnyűbb anyósa címre eséllyel pályázó hölgy ugyanis a The Smoking Gun tudósítása szerint már korábban is ült, kábítószer-ügyben. Ekkor, 2003-ban készült róla a mellékelt rendőrségi fotó. Fia, Jason Cadney most 26 éves, aki egy nála 4 évvel idősebb nőt vett feleségül. Mivel az anyós most újra szabadlábon volt, egy este mindhárman otthon italoztak, majd az anyós egyszer csak elment, és egy ismeretlen férfival tért vissza. Ezt Jason Cadney kifogásolta, aminek kapcsán éjjel 3-kor anya és fia szóváltásba keveredtek. Amikor kezdett kiélesedni a szituáció, a meny is beszállt a veszekedésbe, természetesen anyósával szemben, férje oldalán.

Oveide erre nekiment saját menyének, és verekedés közben elkapta az asszony jobb mellbimbóját. Jó ideig csavarta és kapaszkodott bele, és a feleség csak úgy tudta leállítani anyósát, hogy behúzott neki egyet. Oveidét végül megfogták és kirakták a házból, de a meny ekkor a rendőrségi jelentés szerint nedvességet érzett nadrágjába tűrt pólóján. Miután megállapította, hogy vérről van szó, felhúzta a pólót, mire a ruha alól kiesett a mellbimbója. A feleség gyorsan felvette a földről, beletette egy nejlonzacskóba, és elment a kórházba, hogy visszavarrassa, amit anyósa letépett a testéről.