Nem is próbálom szépíteni: a mai posztnak az egyetlen apropója az, hogy amikor a tegnapihoz Megan Fox-képeket kerestem, az archívumban rábukkantam ezekre a bő 2 hónapos fotókra, amiket új korukban valamiért kihagytunk a Velvetből. Aktuálisak tehát ugyan nem vagyunk ma, viszont reménykedem, hogy olvasóinknak egy jó részének nem is kell külön apropó ahhoz, hogy élvezettel nézegessen fotókat Megan Foxról vagy egy felnőtt-, illetve kölyöktigrisről.

Amiért pláne kár lett volna kihagyni ezt a sorozatot: a galériában látható képek azt a jelenetet ábrázolják, amikor az idén júliusban férjjé avanzsált Brian Austin Green meglepetésképpen egy tigrisfarmra vitte el feleségét. Ha a képekhez tartozó sztorinak hinni lehet, ez egy amolyan “csak úgy” ajándék volt, hiszen a júliusi esküvő óta akkorra már hónapok teltek el, Fox születésnapja pedig májusban van.

Nyilván belőlem hiányzik az egészséges(nek tekintett) gyanakvás és cinizmus, de az első gondolatom a képek láttán az volt, hogy annak ellenére, hogy tudták, hogy fotózzák őket, mennyire árad a képekből a Green és Fox közötti harmónia. Látszik, hogy mennyire élvezik az egészet, a tigriseket, az együttlétet, egymás társaságát és - színészekről lévén szó - valószínűleg azt is, hogy fotózzák őket.

A második gondolatom pedig önző módon az volt, hogy nekem mikor adott a kedvesem valami hasonlóan menő ajándékot… A harmadik meg az, hogy akkor, amikor a szülinapomra elvitt egy vidámparkba külföldre, mert tudja, hogy hullámvasút-mániás vagyok. (De adott esetben természetesen egy ilyen közös kölyöktigris-dögönyözéstől se sértődnék meg.) Mi volt a legmenőbb ajándék, amit ön valaha kapott szerelmétől? Akár valamilyen alkalomból, akár csak úgy? Várjuk a kommenteket!