Nem tudjuk, hogy a külföldi társkeresők példáján buzdultak-e fel, de végre a Randivonal, Magyarország legnagyobb internetes társkeresője is összeállított egy olyan sajtóközleményt, amiben vannak egész érdekes adatok is. Ezek a 2010-es társkeresési rekordokat tartalmazzák, a legrégebbi, legszorgosabb, legnépszerűbb, stb. magyar randizókról, akik a közleményben mind keresztnevükön futnak.

Ott van például a 39 éves Sanyi, aki 1999 márciusában regisztrált a Randivonalon, és azóta kiérdemelte magának a legrégebbi aktív felhasználó címet. Sanyinak nyilván nem volt túl nagy szerencséje a csajokkal az utóbbi röpke 12 évben.

A legszorgalmasabb júzer az 50 éves Enikő volt, aki 2009 októbere és 2010 februárja között 22 115 alkalommal jelentkezett be a társkeresőre. Az adat szinte hihetetlen, mert ez azt jelenti, hogy a hölgy az öt hónap alatt minden áldott nap több mint száznegyvenszer lépett be, hogy csekkolja, nem tetszett-e meg valakinek.

Azt is összesítették, hogy ki hány magánüzenetet küldött, illetve kapott. Ennek a témának a rekordereiről ezt írja a sajtóközlemény, amelyből ez a rész abszolút kedvencünk, ezért szó szerint közöljük: “a legtöbb üzenetet férfifronton a 34 éves Zsombor írta, összesen 11 074 szerelmeslevelet küldött az általa esélyesnek tartott hölgyeknek. Anna 36 évesen keresi a párját, 2010 tavaszán regisztrált, azóta 2 644 levelet küldött, és 1 860-at kapott. A legtöbb levelet kapó randivonalas társkereső a hölgyeknél a 33 éves Annamária lett, aki regisztrálása óta 5 927 levél birtokosa - valószínűleg ebben a pillanatban is érkezik pár levele… Az uraknál a 34 éves Péter győzött, őt 15 146 levéllel árasztották el a hölgyek eddig.”

Az nem derül ki, hogy arra miből jöttek rá, hogy a nőknek a szőke hajú férfiak jönnek be a leginkább, de a fentiektől függetlenül azt írják, hogy a hölgyek 81%-a a világos hajszínű urakhoz vonzódik. Ezzel szemben a hölgyeknek kevésbé éri meg hidrogéneztetni, mert a férfiak 65%-ának a barna haj tetszik a legjobban.

“A Randivonal adatai szerint” továbbá a potenciális partnerrel kapcsolatban a legfontosabb tényező az életkor. A társkeresők fontossági listáján a külső (fotó alapján) áll a második helyen, a harmadiknak a bemutatkozó szöveget olvassák el a felhasználók, és ha az is megtetszett, akkor azt ellenőrzik, hogy hol lakik az illető, akit kinéztek maguknak. Ezután következik a fontossági sorrendben a végzettség és a foglalkozás.

Az alábbi képen pedig szintén rekorderek láthatók, a társkereső praxisában ugyanis ennél idősebb párnak még nem sikerült online egymásra találni. Az ő keresztnevük nem publikus, de az igen, hogy mindketten közel járnak már a 70-hez, és boldogságukban küldtek egy közös képet a társkeresőnek, hogy mindenki láthassa, mennyire örülnek, hogy egymásra találtak. Gratulálunk nekik.