A Screen Actors Guild díjkiosztójára Paz de la Huerta borzasztó ruhája, sminkje és pózai mellé befért egy sokkal kedvesebb epizód is. A vörösszőnyeges bevonulás közepette a fotósok éppen Eva Longoriát fényképezték nagyban, amikor egy kicsit odébb egy váratlan jelenet zajlott le a vakuvillogástól alig pár méterre az egymás után érkező celebek sorában.

A díjkiosztóra érkező egyik vendég egyszer csak féltérdre ereszkedett, zsebéből gyűrűt húzott elő, és ott a bársonykötél másik oldalán kérte meg barátnője kezét. A paparazzók többsége ügyet sem vetett rájuk, de azért volt egy olyan szemfüles fotós, aki megörökítette a celebáradat közepén lezavart leánykérést.

A fotó tehát megvan, de a két szereplő kilétéről továbbra sem lehet semmi közelebbit tudni, azon kívül, hogy rendes belépővel rendelkező, de nem híres vendégek voltak ők a gálán. A vőlegény valószínűleg csak valami igazán különlegessel szerette volna meglepni szerelmét, ezért szerzett jegyet az eseményre, és itt tette fel a kérdést a hölgynek, hogy hozzámegy-e feleségül. Nyilván azt gondolta, csak jobb a vörös szőnyegen sort keríteni erre, mint mondjuk egy repülőn vagy egy osztályteremben - a hölgy ennek megfelelően igent is mondott.