Már több mint kétmillióan nézték meg a fenti youtube-videót, de a nagy siker ezúttal nem a klip bénaságának köszönhető (mint bizonyos egyéb esetekben). Ebben a videóban minden a helyén van, humor, zene, meglepetések, kreativitás, romantika, chatroulette. Igen, úgy látszik, a pénisztúltengés mégsem ölt még ki mindenkit a véletlenszerű videótelefonálós site-ról, hiszen ezt a klipet ott rögzítették.

A kisfilm azt mutatja, hogy a sors keze éppen egy fiút és egy lányt hoz össze. A fiú kezében ott egy gitár, a lány láttára dalra fakad, az énekben elkezd szerelmet vallani neki, és a többit már nem is meséljük, mert csak elrontanánk az élményt. Érdemes előbb megnézni a videót, és csak aztán továbbolvasni.

Mint a Rising Online Stars interjújából kiderül, a Dianának szerelmet valló srác neve Rune Iversen. A videó mögött egy elég különös történet áll: a dán srác a vírusvideókból írja az egyetemi szakdolgozatát, és az értekezésben összeszedte, hogy mi kell ahhoz, hogy egy ilyen klip az internet segítségével sikeres legyen.

Aztán úgy döntött, ha már a népszerűségre ítélt videók receptjéről ír, muszáj a gyakorlatban is kipróbálnia, hogy tényleg működik-e, ami mellett dolgozatában érvel. Röpke két és fél hónapos munkával a klipben is feltűnő haverjaival tehát összeszedték az ötleteket, megírták a zenét és a szöveget, összepróbálták a performanszot, aztán bekapcsolták a kamerát, majd a chatroulette-et.

10 perc szörfözés után megtalálták a megfelelő alanyt, aki Diana néven mutatkozott be, és előadták neki, amivel készültek. Hogy a lány hogy reagált a műsorra, az a videón jól látszik. A DoneRight Jr. névre keresztelt együttes ezek után nyilván kérte a hölgy engedélyét, hogy az egészet feltöltsék a netre, de Iversen a hölggyel való további kapcsolatukról nem hajlandó nyilatkozni. Az a tippünk, hogy igazából azért nem fognak összeházasodni.

Az elhangzó szerelmes dalnak viszont már elkészült a stúdióváltozata is, a szakdolgozat védése pedig ezek után már nyilván gyerekjáték lesz, ha egyáltalán kell bármi védés még a videó elsöprő sikere mellé.