Fogyasztótipp: vegyen túl kicsi esküvői ruhát!

2011.05.23. 17:21

Direkt túl kicsi esküvői ruhát választott magának egy brit menyasszony, és ez már elég motiváció volt számára, hogy leadjon hatvan kilót. Más a gyerekszülés képességéért képes drasztikus mértékű fogyásra, de Beth Wheelernek már önmagában azért sikerült, hogy fel tudjon venni egy gyönyörű, klasszikus, vékony derekú menyasszonyi ruhát.

A most 36 éves brit nőnek 2009. áprilisában kérte meg a kezét barátja, James. Wheeler ekkor 140 kilót nyomott, ezért azonnal beiratkozott egy fogyókúrás csoportba, ahol tanácsokkal látták el az egészséges életmódhoz. Wheeler minden egyéb segédeszköz nélkül, helyes étkezéssel és életmóddal olyan bíztatóan fogyni kezdett, hogy októberben már meg is vette esküvői ruháját, ami azonban még mindig több számmal kisebb volt az akkor éppen aktuális méretnél.

Az esküvő idén februárban volt, és eddigre Wheelernek sikerült több mint 60 kilótól megszabadulnia, így büszkén viselhette a korábban kiválasztott esküvői ruhát. Galériánkban előtte-utána fotók is vannak, így ott még jobban nyomon lehet követni, milyen léptékű fogyáshoz merített erőt ez a nő abból, hogy jól szeretett volna kinézni esküvőjén.