Mai fotóinkon a 63 éves Ivan Brown és felesége, az 55 éves Furlonger látható. A brit pár még 1981-ben futott össze egy kórház intenzív osztályán, ahol dolgoztak. Hamarosan szerelem szövődött közöttük, és két év múlva eljegyezték egymást. Szerették volna az eljegyzést egy bulival megünnepelni, de valahogy nem sikerült leszervezni az időpontot, így végülis a buliról lemondtak. Ez nem volt egy jó ómen.

Bár az amerikai rekordereket Brownék 28 éves jegyességükkel bizonyos értelemben nem szárnyalták túl, az mindenképpen érdekes, hogy a brit pár azt mondja, mindvégig mind a ketten össze akartak házasodni, csak nem tudták megszervezni az esküvőt, mert nem értek rá. Mivel mindketten az egészségügyben dolgoznak, alig van olyan hétvégéjük, amikor egyiküknek sem kell a kórházban lennie, így a fáradságos és főleg időigényes lakodalomszervezésre 28 év alatt egyszerűen nem maradt idejük.

Most is csak azért sikerült végre a lagzit összehozni, mert a menyasszony tavaly korengedménnyel nyugdíjba mehetett. Ha még több képet szeretne látni a maratoni jegyességet befejező párról, kattintson valamelyik fotóra!