Volt tavaly egy posztunk, amely 5 okot tartalmazott arról, hogy miért nem válik népszerűvé a videós társkeresés. Az alábbi klippel egy hatodik érvet tehetünk hozzá az eddigiekhez: a múlt héten ugyanis egy nagyon rosszul sikerült társkeresős videó került fel a netre.

A videó annyira vicces, hogy sokan rögtön hamisításra gyanakodtak, de egyelőre még nem találtak bizonyítékot arra, hogy Debbie megjátszotta volna a fenti jelenetet. A hölgy önmagáról készített bemutatkozó videót, és a legalapvetőbb adatok (név, végzettség) után hirtelen nem is jutott eszébe más önmagáról, csak az, hogy mennyire szereti a macskákat. Ráadásul annyira szereti őket, hogy már csak a gondolattól is sírva fakad.

“Meg akarom ölelni az összeset, ami hülyeség, mert nem ölelhetem meg a világ összes cicáját. Pedig meg akarom” - pityergi Debbie a videón. Egy pillanatra sikerül csak neki felbukkanni a könnytengerből, amikor egy pillanatra eszébe jut, hogy egyébként futni is szeret, de aztán újra jönnek cicás gondolatok, és a hölgy végigszipogja a két és fél perces videó hátralevő részét. Kiscicák kosarakban, kiscicák masnikkal, kiscicák és szivárványok - a jelek szerint más nem is jár Debbie fejében.

Ha a videó eredeti, akkor ez valószínűleg az év legviccesebb videója, ha viszont megrendezett, akkor a csaj valószínűleg az év legjobb humorérzékű színésznője. A klip mindkét esetben figyelemre méltó, így ahogy az már lenni szokott, a cicaimádó lány társkereső videója máris megindult a mémmé válás útján. Egymás után kerülnek fel a youtube-ra a paródiák (eddig ez a kedvencünk - macska helyett tehenes), de az alábbi videóremix sem rossz.

UPDATE! Amint arra egy kommentelőnk is felhívta a figyelmet, a poszt megjelenése óta az alábbi videót töltötte fel a videón látható lány.