Egy elég furcsa poént engedett meg magának a múlt hétvégén Arnold Schwarzenegger: “I Survived Maria” (“túléltem Mariát”) feliratú pólóban ment biciklizni. Az utalás nyilvánvaló, hiszen Schwarzenegger felesége alig egy hónapja adta be a válókeresetet. A pólót egyébként eredetileg a kaliforniai first lady beosztottjai készítették poénból, amikor 2010-ben Schwarzenegger, és természetesen vele együtt a nej, Maria Shriver leköszönt az állam éléről.

A trikó hátulján lévő dátum is arra utal, hogy Shriver meddig tevékenykedett first ladyként: 2007-től 2010-ig. A leköszönés tényére utal az elöl látható “It”s time” (eljött az idő) felirat is. A dátumot Schwarzenegger persze filctollal kijavította 1977-2010-re, hiszen Shriverrel 1977-ben ismerkedtek meg (de csak 1986-ban házasodtak össze). A pólót a fotóra vagy ide kattintva nézheti meg nagyobb verzióban a TMZ-nél.

Schwarzeneggertől nyilván teljesen függetlenül egy hasonló poénnal szolgált másnap Imogen Thomas, a walesi szépségkirálynő és reality-sztár, aki Ryan Giggs futballista szeretőjeként okozott botrányt néhány hónappal ezelőtt. Ő Giggs feleségének üzen ezzel a lila felsővel. Pólójának pimasz feliratát - “Your boyfriend says hi” - mi úgy fordítanánk magyarra, hogy “A pasid üdvözletét küldi”.