Egy esküvőre rengeteg dolgot kell megszervezni, és ennek következtében rengeteg dolog romolhat el. A brit Keith és Irene McClafferty esküvőjén egy kivédhetetlen malőr következett be: az utolsó pillanatban tudták meg, hogy nem fog megérkezni a tortájuk. A szerencsétlen menyasszony jó előre megrendelt egy különleges tortát és mellé süteményeket egy cukrásztól, és az árát is kifizette, 170 fontot, ami kb. 50 ezer forintnak felel meg. Az esküvő napján kapott egy SMS-t a cukrászat képviselőjétől, bizonyos Linda Henrytől, hogy a torta nem fog megérkezni, mivel Henrynek meghalt a nagybátyja, nagynénje pedig stroke-ot kapott.

Mindez az esküvő napján délután fél háromkor derült ki, így McClaffertyéknek az utolsó pillanatban kellett cselekedni, hogy a vészhelyzetet valahogy áthidalják. Más megoldást nem találtak, egy esküvői kellékeket árusító boltból beszereztek egy műanyag tortát. Minigalériánkban látható képeken - McClaffertyék esküvői fotóin - az ifjú pár ezzel a műanyag kellékkel pózol igazi torta helyett.

A menyasszony azt nyilatkozta, hogy bár nagyon felháborította a dolog, ennyi nem tesz tönkre egy esküvőt, a lagzi végül is jól sikerült. Irene McClafferty azért fordult mégis később történetével (és fotóival) az újságokhoz, mert az esküvő napján kapott SMS óta eltelt több mint hat hét alatt a cukrásszal semmilyen módon nem sikerült felvennie a kapcsolatot. Márpedig elég kitartóan próbálkozott az összes lehetséges módszerrel, hiszen a tortát hitelből fizette ki, és a kifizetett összeget nem kapta vissza, miközben ugyebár a tortát sem szállították le nekik. A videós malőr áldozatainak története alapján mi pert javasolunk.