A házasulandók közül sokan szoktak nagy feneket keríteni a templomba érkezésnek. Mindenki a lehetőségeihez képest megpróbál valami elegáns autót szerezni, van, aki limuzint bérel, vagy ha gyalog is megy, legalább vörös szőnyeggel terítik le neki a teljes utat. Egy ismerős budapesti pár tagjai egy-egy biciklivel mentek saját esküvőjükre, majd a templomból a házasságkötés után egy közös tandemen távoztak. De a mai képösszeállításban bemutatott pár talán még ennél is meglepőbb módszert választott: a tömegközlekedést.

A 25 éves, Exmouthban élő Eve Lewis saját esküvőjét tervezgetve úgy döntött, sajnálja a pénzt a limuzinbérlésre, úgyis olyan közel lakik a házasságkötés helyéhez, csak pár buszmegálló az egész. Innen jött az ötlet, hogy a menyasszony akár fel is szállhat a buszra, kísérőivel egyetemben. A vőlegény először nem lelkesedett az ötletért, de a menyasszony azt nyilatkozta, hogy egy idő után sikerült rávenni, hogy meglássa a poént a dologban, és a még szeptemberben tartott esküvőre a menyasszony valóban busszal érkezett.

Milyen a buszos menyasszony?

Mi sokkal gyorsabban megláttuk a poént a dologban, mint a vőlegény, igaz, az ötlet egy békés angol kisváros helyett mondjuk Budapesten kivitelezve még viccesebb lett volna. Itthon egy ilyen tervvel azt kockáztatná a menyasszony, hogy nem fér fel a buszra, becsípi az ajtó a fátylát, összetapossák hófehér körömcipőjét vagy az egyik kezéből kilopják a csokrot, miközben a másikkal kapaszkodik. A lényeg mindenesetre, hogy Eve Lewis bevállalta, és az ötlet remekül sült el - az utazás előtt, alatt és után készült fotókat a galériában lehet megtekinteni. Kattintson a képre!