2012 első lánykérős sztorija következik. A lényeg a fenti videó, amit a lelkes vőlegény töltött fel az internetre, miután azóta menyasszonyává avanzsált barátnőjének megmutatta. Az animációs kisfilmhez Walt Thompson 2600 fotót készített, ebből állt össze a Csillagok háborújából és az Indiana Jones-sorozatból vett figurákat szerepeltető klip. Reméljük mellesleg, hogy George Lucasnak senki nem mutatja meg a videót, ő ugyanis a hírek szerint nem szívesen adja ingyen kölcsön a Star Wars licenc alá tartozó szellemi termékeit.

Ha a film készítője magyar lenne, nyilván a Csillagok háborúja helyett Fluor Tomit és a Mizut kombinálja bele valahogy a klipbe, hiszen a videón a két szerelmes szó szerint összeáll, mint két kicsi legó. De nem magyarokról van szó, hanem amerikaiakról, akiket a Huffington Post meg is interjúvolt. Thompsont elmondta, hogy két és fél napjába telt, míg kész lett a filmmel. Barátnője, Nealey Dozier azonban nem gyanakodott, mert 29 éves barátja minden évben költött egy verset megismerkedésük évfordulójára, és most is azt mondta, hogy ezen dolgozik.

Amikor kész lett, azt mondta Doziernek, hogy kapcsolja be a DVD-lejátszót. A 28 éves hivatásos blogger azt hitte, most a vers következik, ehelyett a fenti kisfilm indult el, ami legófigurákkal mutatja be kapcsolatuk történetét. Amikor a film a végén ahhoz a jelenethez érkezett, ahol a két kicsi legó összeáll, és a főszereplő elővesz egy gyűrűt, Thompson is elővett egy dobozt. Ebben a filmen látható jelenet volt, természetesen legóból kirakva, gyűrűvel együtt. A lány természetesen igent mondott, az esküvőt 2013-ra tervezik.