A verekedésbe fulladt esküvőkről már írtunk, de sokszor rögtön az első lépésnél elbukik a dolog. Az eljegyzést sokan tekintik életük legmeghatározóbb pillanatának, ezért logikus, hogy emlékezetessé akarják tenni. Amikor ez a vágy keveredik a rossz ízléssel és a túlzott önbizalommal, akkor jönnek össze a nyilvános lánykérések, amiket legrosszabb esetben nem csak a tévé, hanem az egész világ láthat élőben. Mint mindegyik lánykérésnél, itt is megvan az óriási pofára esés lehetősége, ezekből szemeztünk.

Itt azonnal felvetődik a kérdés, milyen stílusérzékre utal, ha valaki egy bevásárlóközpontban szeretné menyasszonnyá tenni nőjét, ráadásul mariachi zenekar segítségével? Talán a szenvedő alanynak is ott esett le, hogy ki tudja, milyen színűre festené otthonuk falát egy ember, aki ilyesmire képes, ezért még a mozgássérült rokon jelenlétével sem törődve egyszerűen kirohant a képből.

Biztos senki számára nem új, hogy az USA-ban a sportesemények inkább hasonlítanak egy cirkuszhoz , mint egy sporteseményhez, ezért nem is meglepő, hogy többen is belebuktak már a szünetekben közönséget pásztázó lovecam nevű buliba. Ez a srác például az UCLA egyetemi kosárcsapat meccsének szünetében égett egy jót, és tényleg csak az a szerencséje, hogy a kamera nem mutatja végig, ahogy magába roskad a széksorok közt.

Emeljük a tétet, itt több ezer ember végignevethette a teljes jelenetet. A férjjelölt a Houston Rockets kosárcsapat meccsén pályán kérte meg szíve választottja kezét a szünetben. A meccs eredménye nem ismert, de az biztos, hogy a legnagyobb kosarat itt a hölgy osztotta ki, miután a szokásostól eltérően nemcsak zavartan elfutott, hanem megmagyarázta, hogy ebből semmi nem lesz, aztán elegánsan lesétált a pályáról.

Visszatérünk a közönség soraiba, a reakció talán a baseballmeccsen a legkeményebb. A választott lány érthető módon annyira kiakadt pasija helszínválasztásán, hogy nem csak elrohant a kamerák elől, de még egy szép sallert is leosztott.

Hogy ne keseredjünk el, itt hagyunk egy sikeres akciót is. Lehet, hogy sokat segített a helyzeten a kamerás nyilvánosság hiánya, de az amatőr felvételen az amerikai pár jól láthatóan elképesztően meghatónak találja ezt az egészet, a lány pedig nagyon örül. Talán olyan nők kezét érdemes megkérni ilyen helyszíneken, akinek előtte nem kellett egy órát könyörögni, hogy jöjjenek már ki meccsre.