Nem ez az első poszt szakítás utáni női bosszúról ebben a blogban, de messze ez a legdurvább az eddigi, így utólag már gyengének tűnő próbálkozások után. A Lengyelországban történt esetet némileg meglepő módon a Daily Mail a szereplők teljes nevével és életkorával együtt tálalta. Az nem derül ki, hogy a 34 éves Anna Mackowiak fogorvosnő és a 45 éves Marek Olszewski meddig jártak, a sztori csak onnantól kezdve ismert, hogy a férfi kirúgta a fogász barátnőjét egy másik csaj kedvéért, de amikor megfájdult egy foga, a problémával mégis volt barátnőjét kereste fel. Öreg hiba.

Mackowiak egy akkora adag érzéstelenítőt adott be Olszewskinek, hogy a férfi elvesztette az eszméletét, és csak a beavatkozás után tért magához. Kötés volt a feje körül, a száját nem tudta kinyitni, de nem is érezte. A páciens ezt nyilatkozta arról, hogy az állítólagos fogfúrás után ekkor mit tanácsolt a doktornő: „azt mondta, hogy a szám még zsibbadt, és egy ideig még nem fogok érezni semmit, és a kötés az íny védelmét szolgálja, de később majd menjek el egy specialistához. Semmi okom nem volt arra, hogy kételkedjek benne, azt hittem, profi módjára áll hozzá az esethez. De amikor hazaértem, belenéztem a tükörbe, és nem hittem el. Az a kurva kiürítette a számat.”

Ön mennyit adna a nőnek?

Mackowiak valóban olyan dühöt érzett még mindig volt szerelme iránt, hogy nem tudta megállni, hogy ne használja ki a helyzetet, hogy exe ott fekszik előtte eszméletlenül a fogorvosi székben. Egytől egyig az utolsó fogát is kihúzta, aminek többek között az is a következménye lett, hogy Olaszewskit új barátnője is elhagyta, mondván, hogy nem akar egy fogatlan férfival járni. A bosszúszomjas fogorvosnő három év börtönt is kaphat - ön mennyit adna neki?