És nem az ítéletidőben romantikázó briteknél volt az egyetlen botrányos-nevetséges esküvő a múlt hétvégén - Amerikában is tartottak egy valóban világraszóló lagzit. Ezen az eseményen a hagyományos értelemben vett romantika nem is volt becélozva, sőt, direkt egy másik irányba ment el az ifjú pár, mégpedig jó messzire. Az USA műveletlen parasztjait vörös nyakúakként szokták emlegetni, és Kodie Umphenour és Carina Pasco saját bevallásuk szerint pontosan ilyen redneckek. Ennek megfelelően a lakodalmukat direkt jó ízléstelenre szervezték, ebben a képösszeállításban látható, hogy mennyire.

Umphenour, a 24 éves vőlegény és 7 évvel idősebb menyasszonya az interneten jöttek össze, mivel ugyanaz a kedvenc időtöltésük: hatalmas traktorokkal-terepjárókkal sárban rodeózni (Magyarországon például Somogybabodon szoktak hasonló rendezvényt tartani, csak nem olyan böhöm járművekkel, mint Amerikában). A munkájuk is ugyanaz, autót szerelnek, most már együtt, Umphenour műhelyében.

Floridában van egy Hog Waller Mud Bog nevű telep, amit pontosan ilyen gépjárműves dagonyázás céljára alakítottak ki, itt szoktak ennek a nem különösebben kifinomult hobbinak a szerelmesei összejönni. Most a legutóbbi találkozón meg is tartották itt Umphenour és Pasco esküvőjét. A menyasszony húga lelkész, így ő adta össze az ifjú párt: farmerben. Természetesen az ara sem fehérben ment, hanem egy terepszínűre emlékeztető ruha volt rajta, ura sapkában-napszemüvegben vette el őt, mindezt egy kamion platóján.

Na?

Az igen kimondása után az ifjú párra a hagyományok szerint rizst szór a násznép, itt sárral dobálták meg őket, ha már úgysem egy templomban volt a ceremónia, hanem egy sárral teli gödörben. A násznép egyébként kb. ezer hasonszőrű redneckből állt, akik ingyen mehettek be a mulatságra, ha vittek magukkal még egy hatalmas járgányt.