Randikiértékelő űrlap egy újabb szerelmes pénzügyestől

2012.05.18. 17:06
stockfresh 1506223 business-woman-working-with-documents-while-h

A múlt hónap egyik legjobb sztorija volt az, amelyikben egy pénzügyes férfi Excelben vezette, hogy melyik potenciális barátnővel éppen hogy áll a dolog.

Ehhez kapcsolódóan jelentkezett a Deadspin.com-nál egy amerikai hölgy, akinek szintén volt szerencséje egy, a szerelmet szisztematikusan kereső pénzügyeshez, akivel egyébként egy internetes társkeresőn jöttek össze, de pár randi után megállapították, hogy nem fog működni a dolog.

Ebben részben valószínűleg közrejátszott az is, hogy a férfi az első találka után egy kérdőívet töltetett ki a nővel arról, hogy milyen volt vele randizni.

Ez az újabb férfi, aki analitikus módszerekkel éli szerelmi életét, 24 éves, philadephiai, Mike-nak hívják, magas, a vele randizó nő szerint „közepesen vonzó” és pénzügyes, de nem egy bankban dolgozik.

A hölgy azt mondta róla, hogy bár pár találka bőven elég volt vele, azért nem volt borzasztó a férfi, csak ez a Mike valamiért mindig feszengett társaságban, és látszott rajta, hogy nem nagyon szokott emberek közé járni.

Randi után kérdőívet kitöltetni?

 • 165
  Sikítva rohannék az ellenkező irányba
 • 91
  Ajjaj
 • 83
  Jópofaság
 • 60
  Biztos van, akinek bejön

Ráadásul a randi után egy kérdőívvel állt elő, hozzátéve, hogy kedveli az „adatgyűjtést”.

Az űrlaphoz egy megcímzett, felbélyegzett boríték is járt, amiben a kitöltött lapot fel kellett adni Mike-nak.

Az eredeti kérdőívért kattintson ide, mi alább magyarul próbáljuk meg összefoglalni az egyébként egész jópofán megírt kérdéseket.

Első benyomás:

 1. Légyszíves osztályozd Mike ruházatát 1-től 10-ig úgy, hogy minél jobban le szeretted volna venni róla a ruhát, annál magasabb pontot adj.
 2. Mike mindig bizonytalan, hogy jó-e a haja. Igaza van, hogy folyton aggódik a haja miatt?
 3. Kérlek, sorold fel Mike azon külső jegyeit, amiken javítani kéne (pl. Mike segge lehetne feszesebb). (lábjegyzet: Mike segge igazából már így is feszes.)

Randi:

 1. Jó volt Mike-kal beszélgetni? Ugye nem csak magáról beszélt egész este?
 2. Légy őszinte, jó modora van Mike-nak?
 3. Mike nagyon férfias, volt olyan bármikor, hogy úgy érezted, hogy valamit kompenzál?

Következtetés:

 1. Volt nyomulás? a) Igen, erre vágytam egész éjszaka! (lábjegyzet: Mike-nak jár egy ötös) b) Nem, milyen béna már. c) Igen, sajna. d) Nem… hála Istennek.
 2. Ki fizette a vacsorát? a) Mike b) én c) feleztünk
 3. Feminista vagy? (Csak akkor kell válaszolni, ha az előző kérdésnél a b) vagy c) választ jelölted meg - a válasz csak tájékoztatási célt szolgál)

A kérdőív:

 1. Hogy ment a randi addig a pontig, amíg Mike át nem adta neked ezt a kérdőívet?
 2. Bár kitűnően meg van szerkesztve ez a kérdőív, van olyan kérdés, ami mégis hiányzik belőle, illetve van még valami, amit a randiról el szeretnél mondani?
 3. Ezt a kérdőív még fejlesztés alatt áll, van bármi megjegyzésed?
 4. Az alább üresen hagyott mezőbe, légszíves, rajzolj valamit Mike-nak, ha van kedved:"