Arról a nőről, aki annyira szerette a macskákat, hogy már csak a gondolatuktól is sírva fakadt, kiderült, hogy csak tettette, de a mai sztorink főszereplőnője az Times of Israel tudósítása szerint egyáltalán nem viccel.

Férjével közös otthonukba egymás után fogadta be a macskákat, annak ellenére, hogy házastársa nem is különösebb macska-imádó. A férfi az 550. állatnál dobta el a hűséggömböt adta be a válókeresetet.

Tegyük fel, hogy az ön partnere elkezd macskákat befogadni a közös lakásba (ha már van macska, akkor amellé). Ön hányadik állatnál adná be a válókeresetet?

Az ügy Beér-Seva város bírósága elé került, ahol az asszonynak felhánytorgatta az ura, hogy már a hitvesi ágyba se lehetett otthon belefeküdni, annyi volt rajta a macska, akik nem voltak hajlandóak a padlón heverészni. Naná, hogy a legkényelmesebb helyre fészkelték be magukat, valószínűleg olyan párszázan.

Az állatoktól állítólag a fürdőszobába sem lehetett bemenni, a konyhában pedig lehetetlenné vált mind a főzés, mind az étkezés. Sajnos fotó nincs a lakásról, de a férfi szerint bármilyen ételt vettek elő otthon, macskák százai rontottak rá a kajára és falták fel az egészet. A párt a bíróság előtt békíteni próbálták, de az asszony kerek perec megmondta, hogy ő inkább a férjétől válik meg, mint a macskáitól, úgyhogy a történetnek, úgy tűnik, ezzel vége is.