Antónia álnevű olvasónk alábbi beszámolója abba a levélfolyamba kapcsolódik bele, amelyben önök arról mesélnek nekünk, milyen az, ha valakinek egyszerre két személlyel van viszonya. Antónia története azért is különleges, mert itt először ővele csaltak meg valakit, de aztán változott a felállás, és ő került a félrelépő szerepébe, miközben végig ugyanarról a férfiról volt szó. Az illető természetesen szintén álnéven szerepel ebben a posztban. Mindig az olvasói történetek a legérdekesebbek, az ön sztoriját is várjuk - ha van kedve, írja meg, mi történt önnel a Randiblog címére!

Négy év után tönkrement egy kapcsolatom, amiből az utóbbi két év maga a szenvedés volt, de tűrtem és tűrtem, aztán végre kimondtuk, hogy vége. Mivel nem akartam újabb kapcsolatot, elhatároztam, hogy no érzelem, csak szex és hajtóvadászatra indultam nő létemre.

Megismertem az egyik bárban Arnoldot, aki már két éve nős volt, de én még aznap éjszaka becserkésztem őt az ágyamba. Felejthetetlen volt az első együttlét, ahol csak lehetett a lakásban, megdugott (konyhapult, zuhany, erkély). Nagyon jó volt a szex vele, de nős volt (bevallom, az elején még ez izgató is volt számomra), megbeszéltük, hogy hetente párszor felhív és megdönget. A mai napig fantasztikus vele a szex. Képes a parkolóban egy perc alatt csúcsra juttatni úgy, hogy alig bírok utána a lépcsőn felmenni. Én meg élveztem a függetlenséget és sosem zavart, ha esetleg a feleségét is lehozta a közös szórakozóhelyünkre, miközben én belenéztem a nő szemébe, jót mosolyogtam, hogy előző nap a férje miattam, és nem a munkája miatt volt fáradt.

Aztán nyolc hónap után előtört bennem az érzelem, egyre jobban kötődtem Arnoldhoz, kezdtem rosszul viselni a másodhegedűs szerepét, holott már egyre többet volt velem, mint a feleségével. Állítólag még szexuálisan is, de mégsem akart tőle elválni. Én meg elkezdtem akaratoskodni. Arnold egyetlen testrészén sem akartam osztozkodni, csak magamnak akartam a farkát, míg a veszekedéseinkből szakítás lett.

A szakítás utáni napokban megismertem a mostani férjemet, Leventét, ő Arnold ellentéte. Vele lehetett beszélgetni mindenről, ő a gondolataimba belelát, befejezzük egymás mondatait, figyelmes velem, szerintem minden nő ilyen Levente típusú pasiról álmodozik. Én az elején még nem akartam kapcsolatot, ezt ő is tudta, csak egy barátot. Hosszas romantikus beszélgetések és randizgatások következtek, majd két hónap után már inkább egy párt alkottunk. Viszont mindig is hiányzott mellőlem Arnold. Aztán két hónap múlva Arnold felhívott, hogy otthagyta a feleségét. Gyötrelmes két hónapja volt, mivel fájt neki a hiányom, velem akar lenni. Szívem legmélyén én is vágytam rá, mégis Levente mellett döntöttem, talán azért is, mert vele biztonságban éreztem magam, habár a szex vele nem a legtökéletesebb. Ahogy kimondtam Arnoldnak a nemet, egy hatalmas követ éreztem a szívemen. Arnold megértette ezt, nem zaklatott és nem is hívogatott, hogy gondoljam meg magam.

Aztán eltelt másfél csodálatos év, Leventével sokat kirándultunk, szórakoztunk és megkérte a kezem, az esküvőt négy hónap alatt szerveztük meg, de bennem azért még ott volt Arnold hiányának fájdalma. Az esküvő előtti napom felhívtam Arnoldot, úgy éreztem, hogy végleg el kell tőle köszönnöm. Elmentem hozzá, de már az ajtóban egymásnak estünk. Szex után elmondtam, hogy másnap férjhez megyek, meg hogy nagyon hiányzik. Most én voltam olyan helyzetben, mint anno ő.

Elmondtam neki mindent Leventéről, és hogy miért szeretnék Leventéhez menni, és szeretnék Leventével boldog lenni, majd könnyes búcsút vettem tőle. A kő viszont még mindig ott volt a szívemen. Az oltár előtt csak félig voltam boldog. Még az igen előtt is egy nagy sóhajt kellett vennem. A mézesheteink alatt pedig éreztem, hogy jól döntöttem, talán sikerül Arnoldot elfelejtenem.

Aztán három hónap múlva új munkahelyem lett, abban az utcában, ahol Arnold lakik. És megint egyre fájdalmasabb lett Arnold hiánya. Csak ültem az íróasztalomnál, bámultam az órát, és eldöntöttem, hogy felhívom. Megbeszéltünk egy ebédszünetbeli találkát, aminek nem ebéd, hanem szex lett a vége, mert ahogy megérintett, már éreztem, hogy minden porcikám remeg érte. A titkos viszonyunk immár fél éve tart. Arnoldnak csak én vagyok, és egyenlőre nem kéri, hogy hagyjam el Leventét. De én egyikről sem tudok lemondani, mindkettő rabul ejtett, Arnold a szexszel, Levente pedig a lelkével.