Mutattunk már ebben a szezonban egy igazi dagonyázós parasztesküvőt - ez a mai most nem ilyen, bár itt is gumicsizmában van a menyasszony. Sarah és Mark Camilletti London északi részén élnek, és úgy tervezték, lakodalmukat egy négycsillagos Cambridge-i hotelben tartják majd. Az időjárás azonban közbeszólt, pechjükre idén nyáron a szokásosnál is esősebb az idő Nagy-Britanniában. Az esküvő előtt nem sokkal volt a szezon ki tudja, hányadik özönvízszerű esőzése, aminek következtében a Cambridge-i helyszínt elöntötte az ár.

Camillettiék azonban nem hagyták, hogy egy olyan apróság tönkretegye a lakodalmukat, hogy 45 centi víz borítja a helyszínt. A 29 éves menyasszony gumicsizmát vett az esküvői ruhájához, majd szintén csizmát húzott a vőlegény is, és mindenki a násznépből, akinek jutott. Akinek nem, például a násznagy, az levette a cipőjét és feltűrte a nadrágszárát, hogy ha már egyszer kibérelték a kerthelyiséget, ki is használják azt. Ha az amerikaiakat nem zavarja egy-egy tornádó, ők miért rezelnének be egy kis víztől?

Fél méteres víz önti el lakodalmának helyszínét. Mit tesz?

A helyszínt egyébként az ifjú pár már másfél évvel ezelőtt foglalta le a múlt szombatra, és előzetesen abban állapodtak meg, hogy a polgári házasságkötési ceremóniára is a szabadban fog sor kerülni. Talán pont azért esett a választásuk Cambridge-re, mert az egyetemi város Nagy-Britannia legszárazabb környékén fekszik, csak évi 560 mm eső hullik, ami kevesebb, mint pl. a budapesti 590 mm-es éves átlag.

Pechjükre mégis árvíz volt a jó előre kiválasztott hétvégén, így magát a házasságkötést kénytelenek voltak bent a hotelben letudni, utána azonban a fényképezkedést csakazértis a szabadban tartották, gumicsizmában. Képösszeállításunkban több fotó is van az árvizes esküvőről, kattintson!