Öt jele annak, ha egy férfi csak szexet akar

2012.08.23. 20:03

Bár a módszerek egyre profibbak és kifinomultabbak, még mindig egyértelmű jelei vannak annak a nem is olyan ritka esetnek, ha egy pasi nem akar komolyabb kapcsolatba bonyolódni egy nővel. Összegyűjtöttük a legjellemzőbb tüneteit annak, amikor egy férfi csak a szexre hajt: ha az alábbi öt pont közül valamelyik teli találat, akkor a nőnek érdemes elgondolkodni a kapcsolat további menetéről.

1. Nyilvánosság kerülése

Szinte csak és kizárólag a nő lakásán hajlandó találkozni, kerülve mindenféle nyilvános helyet. Nincs éttermezés, mozizás, az pedig szintén szóba sem jöhet, hogy a haveroknak, ne adj Isten még a szülőknek is bemutatásra kerüljön a csaj. (Pedig egy szerelmes pasinál a baráti társaság és a család véleménye igen mérvadó, általában minél előbb  tesztelni szeretik az új kapcsolatot.) A kimozdulás hiányát javarészt fáradtsággal magyarázzák – ami persze soha nem annyira vészes, hogy szex ne legyen aznap.

2. Érdeklődés hiánya

A férfiak java önfényező típus, első randi alkalmával szeretnek magukról beszélni, és ebben még semmi gyanús nincs. Az viszont már árulkodó jel, ha a második, harmadik vagy a sokadik alakommal sem mutatnak érdeklődést a nő felé, kizárólag az ágybéli teljesítménye iránt. Nem izgatja őket, milyen a másik zenei ízlése, mik a céljai, egyáltalán, hogy milyen ember ő azon kívül, hogy jó a segge és lenyeli. Tapasztalt puncivitézeknél bevált csel ilyenkor a hallgatás: hagyják, hogy a nő minden kérdés nélkül beszéljen magáról, de az is biztos, hogy annak tartalmából később egy mondatot sem tudnának visszaidézni.

tk3s af00923 184

3. Rövid találkozók, felszívódás

Az szinte kizárt dolog, hogy a pasi szex után ott is aludjon a nőnél, vagy fordítva. A találkozók rövidek és lényegre törőek, amik után akár napokra felszívódik, és életjelet sem ad magáról. Ha jelentkezik, általában tőmondatos emaileket ír, vagy SMS-t küld. A telefont csak akkor emeli fel, ha súlyos lelki problémákkal küzd, és kell egy szemetesláda. Utána minden érdeklődés nélkül elköszön, vagy szexért kuncsorog.

4. Nincsenek tervek

Már az első alkalommal tisztázzák: egyelőre nem keresnek komoly kapcsolatot, mert még nem állnak készen rá, persze ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne őket megszelídíteni. Tartózkodó viselkedésüket azzal magyarázzák, hogy a korábbi csalódások miatt nagyon nehezen engednek közel bárkit is magukhoz. Valójában csak időhúzásról van szó, meg arról, hogy a legtöbb nőből ilyenkor előjön a bizonyítási vágy, mindenféleképp meg akarják menteni a férfit, ezáltal jóval türelmesebbek és odaadóbbak.

5. Egyoldalú szexuális öröm

Az első pár alkalommal akár az izgalom és az újdonság varázsának számlájára is írható a cirka félperces, reszelős menet (bár ez sem mentség arra, ha egy pasi meg sem próbálja kielégíteni a nőt), de ha ez sorozatban megismétlődik, vagy egy szimpla lúzerrel állunk szemben, vagy egy önző seggfejjel, aki mindössze ennyit akar. Ez a típus nem éli meg kudarcként, ha pocséknak minősítik az ágyban, ha valami nem tetszik a nőnek, akkor keres másikat, aki ideig-óráig szintén nem reklamál.

Volt már dolga ilyennel?

Előfodult már önnel, hogy szerelmes lett, de egy idő után rá kellett ébrednie, hogy imádatának tárgyát csak a szex érdekli, ön viszont egyáltalán nem? Ha van tapasztalata, írja meg szokásos email-címünkre, a legjobb történeteket mindig külön posztban közöljük a Randiblogban!