“Rengeteg üzenetet kapok Facebookon, a különböző gusztustalanságoktól kezdve olyanokig, hogy nem értik, miért jelennek meg az én posztjaim az ő falukon” - mondta a Velvetnek Mészáros Dóra expornós-sztriptízelőadó arról, hogy miért kezdte el ismerőseinek bemutatni a legjobb, vadidegenektől érkező és általában teljesen érthetetlen facebookos üzeneteit. “Ezekre soha nem válaszolok, nem lehet mit írni. Csak azoknak szoktam válaszolni, akik ki akarnak oktatni, esetleg értelmes kérdésük van, de arra mit ír az ember, hogy 'úgy kinyalnálak, mint Voksán Virágot'?”

A jelenleg táncoló és lemezlovaskodó Mészáros egy ideig nem csinált viccet a dologból, és inkább a döbbenet járta át a különlegesnél különlegesebb csajozási kísérletekre gondolva, de még most is gyakran csak értetlenkedni tud a napi 10-15 üzeneten. “Amikor fellépni megyek, akkor is van rá példa, hogy valaki csajozósra issza magát, bár általában nem merik a szemembe mondani. Ötven emberből van egy hátul, aki azt mondja, hogy ennyi pénzért le is szophatom őket, de ha rákérdezek ki volt, akkor elnézést kérnek.”

Mészáros először csak egy teljesen szürreális csajozási kísérletet tett ki viccből, aminek hangos sikere lett, több szempontból is: “Utána megkérdezte a feladó, akit egyáltalán nem ismerek, hogy a kettőnk kapcsolatát miért tártam a nyilvánosság elé. Azzal lett vége, hogy megkérdeztem, hol vél felfedezni bármilyen kapcsolatot” - zárta le a dolgot Mészáros Dóra, aki szerencsére megajándékozott minket a legjobb kísérleteivel is, amik közül néhány annyira érthetetlen, hogy szinte elkezdtük irigyelni az egykori Dorothy Blacket a rajongói miatt.

Van még ezeknél is jobb üzenete?

Heti szinten elgondolkozik rajta, hogy talán törölné magát Facebookról, annyian próbálkoznak önnél? , milyen életképtelen próbálkozásokkal szembesült már korábban!