Ramjeet Raghav már akkor rekorderré vált, amikor megszületett első gyermeke. Akkor 92 éves volt, mostanra pedig már a 96-ot is betöltötte, és született még egy gyereke, még egy kisfiú. A Kharkoda városában élő indiai földműveshez ebből az alkalomból újra ellátogattak az újságírók és riporterek, és újabb szenzációs részletek derültek ki az aggastyán nemi és családi életéről. Meg lett rengeteg új családi fotó öreg szülőkkel és aranyos gyerekekkel.

Az aggastyán most elmondta, hogy 86 éves koráig cölibátusban élt, azaz megtartóztatta magát. Tíz évvel ezelőtt azonban találkozott későbbi feleségével, Shakuntala Devivel, aki 42 évvel fiatalabb férjénél - ez is egy elég megdöbbentő adat. Raghav ezt nyilatkozta arról a pillanatról, amikor 86 évesen úgy döntött, hogy mégsem szeretne szűzen meghalni: „amikor együtt maradtunk, úgy döntöttünk, kibővítjük a családot és két fiút szeretnénk. Isten kegyelméből beteljesült a kívánságunk.”

Mondjuk nem azonnal jött össze, mivel a furcsa pár már 6 éve élt együtt, amikor megszületett az első kisfiú, aminek hírére nyilván összeszaladt a falu, aztán meg az újságírók is megérkeztek. A kis Vikramjeet most 4 éves, újszülött öccsét Ranjeetnek hívják. A dédnagyapa korú apuka azt mondja, tejen, vajon és mandulán él, ezért van ilyen remek formában, és ezért képes még mindig gond nélkül nemzeni.

Állítása szerint pusztán anyagi okai vannak annak, hogy több gyereket azért már nem szeretne. „Megkértem, hogy sterilizálják a feleségemet. Nem akarok több gyereket, nem tudjuk megengedni magunknak. Azt szeretném, hogy a fiaim iskolába járhassanak és tanulhassanak. Megteszek majd minden tőlem telhetőt, hogy megadjam nekik, amire szükségük van az életben” - nyilatkozta.

A lapok egyébként kicsit vitatkoznak, hogy Raghav tényleg 96 éves-e, sőt egyes híradások az első gyerek születési idejével kapcsolatosan is néha ellentmondanak egymásnak. A kis Vikramjeet elvileg 2010-ben született, de az akkori fotókon nem éppen néz ki újszülöttnek, ráadásul most azt mondják rá, hogy már 4 éves, tehát valószínűleg inkább 2008-ban jött a világra, azaz esélyes, hogy Raghav nem 94 volt a nemzéskor, hanem 92. A Times viszont állítólag mindenre talált bizonyítékot a falu anyakönyvében, az ABC azonban valamiért kételkedik, az anya életkorát is jópárszor kétségbe vonták már.