A mai posztban megint egy olvasói levelet közlünk. A szerzője-beküldője Marianna, aki a következő bevezetőt írta hozzá. „Mindenféle emberek írnak nektek. Nos, eddig nem olvastam egyetlen egy szűz történetét. Olyan, mintha a szüzek nem is randiznának, nem lennének szerelmi problémáik… Pedig, de vannak. Sőőőt szerintem nekünk van a legtöbb gikszer a nem létező szerelmi életünkben. Miért írom, hogy nem létező? Mert mire kialakulhatna valami bárkivel általában elszerencsétlenkedjünk a dolgokat.” Az alábbiakból tehát kiderül, hogy a szűz lányok - vagy legalábbis Marianna - hol és hogyan szerencsétlenkedik el a dolgokat. A levél egy kérdéssel végződik, ha ön tudja rá a választ, vagy csak egyébként hozzászólna, kérjük, írjon emailt a Randiblog címére!

Kezdjük az elején. Nem vagyok bányarém, sőt kifejezetten helyesnek mondanak. Jó, persze nem is egy Kate Moss vagyok, hanem mondjuk Adele kicsit vékonyabb verzióban, na meg nem terhesen. Társasági életet kedvelő, szociálisan érzékeny, kedves, mosolygós. Szóval normális 25 éves fiatal vagyok. Bulikat sem vetem meg, sőt ott sem a parkett szélén állok - na jó, néha igen. Kellő alkoholmennyiség (csak az önbizalom kedvéért) után előtör belőlem Shakira-Beyonce… Nagyon jól elbeszélgetek a srácokkal, valami miatt velem mindenki szeret lelkizni, haverkodni, de ha arról van szó, hogy bármi legyen, egy falat húzok fel azonnal. „Elrontom" valamivel a dolgot. Van egy gátlás bennem, esélyes, hogy amiatt, hogy itt vagyok 25 évesen szűzen.

Nem feküdtem le még pasival gyakorlatban. Elméletben szinte profi vagyok. Honnan tudom? Kíváncsi lányként regisztráltam ilyen-olyan társkeresőre, mert mire fanyalodik az ember lánya, ha bátortalan a pasikkal, persze az internet leple mögé bújik.

Vegyük a chatponthut, nos ott van olyan, hogy szerepjátékozás, egyszer egy sráccal belementem, odáig fajult, hogy felizgattam (én, aki azt se tudja, hogy milyen egy merev farok) és kiverte. Honnan tudom? Hát megmutatta… szép, mi? Most ott tartok, hogy van egy-két srác, akivel jókat beszélgetek a neten, de a többivel csak egy kis chatsex, szerepjáték, aminek a következménye ugyebár a fiúknál elég látható, mert mutatják. Van egy olyan oldal, kifejezetten szexpartnerkereső, mert olyanon is voltam. Sőt beírtam, hogy szűz vagyok, na ez hiba volt. Jöttek is az ajánlatok, de rendesen. Brutális, milyen pasik vannak, és miket nem ajánlanak. Sajnos kacsalábon forgó palotát egyik se ajánlott... Na ott jöttek csak a „hé cica kiverjem neked? ahogy te mondod?” címzetű írások. Belementem, mert miért ne. Kiverte, úgy, ahogy én mondtam, mi lett a vége?! Megkaptam, hogy én, aki szűz vagyok, NEM VAGYOK SZŰZ! És hogy képzelem, hogy ilyet kamuzok. Na tessék. Szóval az ilyen játékok segítségével, ha azt nézzük, tök profi vagyok elméletben.

Gyakorlatban visszatart a tényező, hogy mit szól majd életem szerelme, arra, hogy „hello! szia! szűz vagyok”. Ez tart vissza, ez a visszahúzó erő. Egy szem „életemszerelme” sráccal ott tartottunk, hogy randi, csók, boldogság. Fekvés, tv-zés az ágyban. Majd mászik rám. És akkor elhagyta a számat a bocsi, de én szűz vagyok mondat. Aminek az lett a vége,hogy „édesem" lemászott rólam, és jah ok. Megfordult. Majd onnantól folyamatosan hívogatott, írogatott. Jajjj gyere megint át. Ó, hát csak aludj itt. Aha pont te, aki előtte 2 napig részletesen leírtad, hogy dugnál meg...

Na és ezek után, ha valakiért oda meg vissza vagy, odajön és elkezdődik valami köztetek, flört, levelezgetés. Majd netán randi, mondd meg neki, hogy „jah, amúgy szűz vagyok" és imádkozz, hogy ne hagyjon ott a francba. Vagy ne kapjon sokkot, hogy mi???Tessék?? Legyen az, hogy társkeresőn keresel valakit és még ott meg is írod őszintén, hogy mi a szitu… nos, azt már feljebb írtam, mik jönnek erre. Ritka a normális pasi. Persze én is kissé kattantak táborát erősítem, azt hiszem. Vagy ti hogy gondoljátok?"