Bár a férfiak mindig jobban szoktak szórakozni a női hülyeségen, mint fordítva, az elhagyott csajok facebookos tünetei után most összegyűjtöttük, hogy a pasik milyen jellemző megnyilvánulásokat produkálnak, ha véget ér a kapcsolatuk. Mert ha arról van szó, még ők is tudnak hülyét csinálni magukból az interneten. Szóval lássuk, hogyan reagál egy férfi a közösségi oldalon, ha dobja a nője.

Státusz azonnali megváltoztatása

Míg a nők első lépésként leginkább felfüggesztik a regisztrációjukat (hogy utána pár nap elteltével ismét aktiválhassák), a férfiak már az elejétől kezdve azt a látszatot próbálják fenntartani, hogy meg se kottyan nekik a szakítás. A méltóság itt is méltóság: alap, hogy az adatlapon náluk jelenjen meg először az egyedülállóság státusza. Sőt, akinek addig még nem is volt facebookos regisztrációja, hajlamos arra, hogy csak azért regisztráljon, hogy ország-világ láthassa, szabad préda.

Profilkép megváltoztatása

Szinte egyből eltűnik a korábbi szolid profilkép (ami eddig is csak azért volt visszafogott, mert az ex hisztizett a korábbi miatt), és megjelenik a tipikus társkeresős fotó: pózolás sportautó mellett (ami egyébként vagy az egyik zsírgazdag haveré vagy kiállítási darab), pózolás tükör előtt, félmeztelenül, kétszáz fekvőtámasz után, megfeszített izmokkal.

Bulizós fotók feltöltése

Mindemellett persze azt is meg kell mutatni (főleg az exnőnek), hogy egy szakítással nem lehet földhöz vágni: eltűnnek a közös képek, helyette egyenként, öt perces szünetekkel kerülnek feltöltésre az üzenőfalra a szombat esti buli fotói, lehetőleg azokkal a csajokkal, akiket az ex mindig is utált. Egyesek képesek kimenni az Erotika Kiállításra, hogy Szopnék.hu pólós hoszteszekkel fotózkodjanak, másoknak elég egy-egy termékbemutatón elkapott csinosabb lány is ahhoz, hogy fasza gyerekként tetszelegjenek a közösségi oldalon.

Világfájdalom kimutatása

Kis idő elteltével rájön, hogy szar egyedül. Posztolja a Quimby Most múlik pontosan című videóklipjét , és Coelho, Müller Péter-idézetekkel sokkolja ismerőseit.

Minden nő hülye idézetek és képek posztolása

Tovább lapozgatja az idézetes weboldalt. Bedühödik. Csalódottságának hangot is ad, minden olyan mondatra lecsap, ami a női nemet rossz színben tünteti fel: "A nők, amint felszednek egy férfit, azonnal mindent megtesznek, hogy megváltoztassák a maguk kedvére, aztán megállás nélkül panaszkodnak, hogy milyen használhatatlan alak akadt az útjukba." Ha nem idéz, nőellenes képeket tölt fel.

Dugós témájú vicces képek, cikkek posztolása

Lassan a szexhiány is elveszi az eszét. Az üzenőfalát elárasztják az erotikus tartalmú vicces képek és posztok, folyamatosan a Velvet szexrovatának cikkeit osztja meg és kommenteli.

Részeg kommentek

Bulik után vagy az esti, magányos ivászat közben megjelenik az üzenőfalán a "csajok, szex?" kiírás, vagy épp egy-egy ismerős csaj fotója alá kommentel orbitális marhaságot. A hozzászólásokat józanodás után általában törli.

Szerelmes haverok oltása

Innentől kezdve mindenki szúrja a szemét, aki boldog (vagy látszólag boldog) párkapcsolatban él . Cinikus megjegyzéseket fűz a nyálas posztokhoz, trollkodik a haverjai képei alatt, amiken az a barátnőjét ölelve vigyorog.