Úgy látszik, most van a lánykérések szezonja, mert a múlt héten is három lánykérős sztorit mutattunk egy posztban, és azóta összejött megint három sztori, ráadásul most egyikben sincs egy őrült török a férfi, hanem mind a háromtól jókat lehet olvadozni, mert menők, jópofák és romantikusak. Az elsőt a Rallye Dream blognak köszönhetjük, ők posztolták a fenti, egyébként lengyel videót. Itt a vőlegényjelölt egy autóőrült, aki azt tervelte ki, hogy barátnőjét beülteti egy igen rázós menetre egy sportosan vezető haverja mellé.

Amint az a videón is jól látszik, az út leghajmeresztőbb része az volt, amikor egyszer csak azt látták, hogy ott áll valaki az út közepén, így a sofőrnek fékeznie kellett. Az út közepén álló férfi persze a vőlegény volt, aki nyomban le is térdelt, satöbbi, satöbbi. További videóért és fotóért kattintson ide, a további két sztoriért pedig görgessen lejjebb!

A második történet is hasonló, de erről videó helyett fotóink vannak. Annette MacKenzie egy 37 éves skót szakácsnő. Van neki egy 39 éves szerelme, akit Stuart Blacknek hívnak, ők ketten láthatóak a fenti képen. A hölgy úgy döntött, hogy megtanul repülőt vezetni, és élete első repülésórájára barátja is elkísérte, aki beült a nő és oktatója mögé a gépen. Felszálltak, ám egyszer csak az oktató felhívta tanítványa figyelmét valami különös dologra alant a távolban. Hogy mit látott Annette MacKenzie, azt nem írjuk le, a fenti képre kell érte kattintani, a galériában úgyis jól látható. A hölgynek persze hamar leesett a tantusz, hátrafordult, és szerelmének már a kezében is volt a gyűrű…

Melyik a legjobb?

A harmadik történet talán mind közül a legromantikusabb, ezt ugyanis egy amerikai fiatalember a teljes családi és baráti kör beszervezésével valósította meg. A lány, Emily azt hitte, csak elmennek sétálni egyet egy parkba, de Brad már az autóban énekelni kezdett, majd a parkban egyre másra tűntek fel a jópofán megkoreografált barátok és családtagok. És a tánccal még nem is volt vége, a strandon elrejtett üzenetek következtek, majd egy videós üzenet, itt, ha ön tud angolul, valószínűleg ki fog menni egy újabb csomag zsepiért, majd azzal felszerelkezve nézi meg a végét, magát a lánykérést. El sem tudjuk képzelni, hogy ezek után milyen lesz az esküvő.