Elmesélném egy borzasztóan sikerült randimat” - kezdte levelét Viola, aki az első randin elkövethető hibákról szóló posztunkra reagálva írta meg, milyen volt, amikor egy randevúja kellemes fagyizásból szép lassan kész rémálommá vált. A tanulság az uraknak: rendesen el kell tervezni előre, hogy mi lesz az első randin, viszont a szülőket ki kell hagyni a programból. Tanulság a hölgyeknek: nem szabad elcsábulni, ha kutyát ígérnek be. Viola története alább olvasható, de ha önnek is volt hasonlóan rémes randija, vagy esetleg még rosszabb, kérjük, írja meg a Randiblog email-címére!

Jó pár éve nyáron találkoztam egy fiúval. Már a randi is elég döcögősen indult, persze fogalma sem volt, hogy mit csináljunk, holott pár napja megbeszéltük már a randit. Nagy nehezen megszülte, hogy akkor menjünk el a kedvenc fagyizójába. Szeretem a fagyit, így egész jó ötletnek tűnt. Megettünk egy nagy fagyikelyhet, aztán, gondolom, mivel nem tudott mit kitalálni, kínjában még süteményt is rendelt. Hát azt hittem, már így is kipukkadok.

Mikor nagy nehezen vége lett a fagyizásnak, gondolta sétáljunk egyet. OK, sétáljunk. Beszélgetünk erről-arról, amikor is azon kapom magam, hogy ő azt tervezi, hogy jövő nyáron hova menjünk nyaralni (együtt). Kicsit elhamarkodottnak gondoltam ezt, kényszeredetten csak rávágtam, hogy oké, persze…

Aztán egyszer csak, már nem emlékszem pontosan, miért, de mondja, hogy haza kellene mennie. Gondoltam, OK, megvárom az autóban, biztos nem lesz hosszú. Odaértünk a családi házhoz, hív, hogy menjek be. Mondtam, hogy nem, megvárom itt, menjen csak. De, de menjek, van kutyájuk. Kutyarajongókért erre nem tudtam nemet mondani, így bementem. Mit ad Isten, ha már ott vagyok, gyorsan be is mutatott a konyhában falatozó szülőknek, meg tesónak, hogy szeretné bemutatni a barátnőjét. Én meglehetősen zavarban voltam (szó se volt még ilyesmiről, első randi… és nem is tetszett már annyira semmi sem benne).

Ekkor már nagyon szabadultam volna tőle, meg az egész helyzettől, így megkértem barátnőmet sms-ben, hogy hívjon fel valami kitalált ürüggyel, és mentsen meg. Pechemre a barátnő csak kb. egy jó fél óra, óra múlva olvasta az sms-t, addig még egy romantikus sétát lejtenem kellett vele, ráadásul sajnos egy váratlan pillanatban azon kaptam magam, hogy épp a nyelvét dugja a számba. Életem legborzasztóbb csókja és randija volt, soha többet nem akartam róla hallani, persze másnap keresett, hogy újra randizunk-e?!