Szeretünk hülyeesküvőket posztolni, és a briteknek hála összejött egy hármas adagra való, hiszen az ünnepek elmúltával most a báli szezon egyben esküvői szezonnak is számít. A háromból azonban pont az első az, amelyik nem Nagy-Britanniából származik, hanem ízig-vérig amerikai. A fenti videó leírásából nem sok minden derül ki, de a lényeget tartalmazza a cím: egy hivatásos pankrátor esküvőjéről van szó. Ennek megfelelően annál a résznél, amikor megkérdezik, hogy van-e valakinek ellenvetése a frigy ellen, jelentkezik a menyasszony állítólagos exe, aki ekkor úgy vonul be a ceremóniára, ahogy a pankrátorok szoktak a ringbe. Persze a násznép nem hagyja annyiban a dolgot, és jó nagy műbalhé kerekedik a dologból. Jobb ez, mint az igazi verekedés.

A második hülyeesküvőt az alábbi szerencsétlen angol pár nem hülyére tervezte, csak közbeszólt a téli ítéletidő, pontosabban a havazás. Jim Jones és Heather Morris egy Chirbury Shrops nevű kis faluban laknak, és azt találták ki, hogy az ifjú párt egy gyönyörű sportkocsi szállítja majd a templomhoz. Most hétvégén azonban a lakodalom reggele hatalmas havazással jött el, a helyszínre vezető út járhatatlan volt. Jones, szerencséréje farmerként dolgozik, így nem esett kétségbe, hagyta a fenébe a sportkocsis terveket, felpattant a traktorjára, és azzal hajtott el a templomhoz, ezzel egyben járhatóvá is téve az utat a száz körüli létszámú vendégseregnek is. A menyasszony azt mondta, nem bánta, hogy traktorral furikázták, mert így legalább fehér esküvője volt, ami Angliában keveseknek adatik meg. Képösszeállításunkban több fotó is van az esküvőről, kattintson!

A harmadik eset meg csak hülyének néz ki első blikkre, de igazából egy nagyon szép gondolat húzódik meg a bizarr jelenet mögött. Ugyancsak Angliában bizonyos Elizabeth Hinksman szintén egy furcsa járművet választott a templomba érkezéshez: egy krumpliszállító furgonba szállt be menyasszonyi ruhájában, amit egy sofőr vezetett el a templomig. A dolognak természetesen nem az az üzenete, hogy a menyasszony olyan, mint egy zsák krumpli, hanem ez egy kedves megemlékezés Hinksman nagyapjáról. A 2009-ben elhunyt bácsi ugyanis burgonyatermesztéssel foglalkozott, és 32 évig ezzel a furgonnal szállította a krumplit. Ha már az öreg nem lehetett ott az esküvőn, legalább kedvenc járgányát bevonták az ünneplésbe.