Egy megcsalást roppant nehéz feldolgozni bármelyik résztvevőnek, de természetesen általában a megcsalt fél kezeli a legrosszabbul a helyzetet. A mai posztban olvasható történet megint dél-amerikai szenvedélyektől pezseg, az alábbi sztori Kolumiba észak-keleti részén, egy Martinez nevű városkában esett meg az El Meridiano nevű lap tudósítása szerint. A főszereplő egy házaspár, a férjet Nefer Netannak hívják, felesége pedig Yolivel Lopez, aki egy lábasnyi forró vízzel állt bosszút hűtlen férjén.

Egyik este a férj későn ért haza, azt mondta, italozni voltak a kollégáival. A feleség azonban nem hitt a férjének, már csak azért sem, mert kapott egy hívást egy másik nőtől, aki a férj szeretője volt, és a hölgy azzal dicsekedett el az asszonynak, hogy éppen most dugtak egyet a férjével. Ahogy ezt a feleség meghallotta, rögtön bosszút forralt, sajnos a szó szoros értelmében is: feltett egy lábasnyi vizet a tűzhelyre. Eközben a férj már a hálószobában aludt.

Amikor a víz felforrt, az asszony bevitte a lábast a hálószobába, és a lobogó vizet ura ágyékára öntötte. Netan akkorát ordított a nemi szervére zúduló forró víztől, hogy a szomszédok is meghallották, a férfit természetesen kórházba kellett szállítani. A támadás a híradások szerint „megsemmisítette” a férj nemi szervét, így az asszonyra feltehetőleg börtönbüntetés vár. Azt mindenesetre sikerült elérnie, hogy férje többet ne közösüljön szeretőjével.