5 ok, amiért érdemesebb nős férfiakat elcsábítani

2013.03.07. 16:29

A mai poszthoz képösszeállítás is tartozik. A benne látható hölgy tegnapelőtti levélírónkhoz hasonlóan már nem a legfiatalabbak közé tartozik, de mégis igen sok férfival randizgat. Lee Romain 44 éves üzletasszony, és ő azt állítja, az agglegények nem érdeklik, csak férjekkel szeret kalandozni, nem nagyon izgatja, hogy szeretőit otthon egy másik nő várja. Hogy miért választotta ezt az életstílust, miután 28 évvel idősebb partnere néhány évvel ezelőtt elhunyt, azt nyilatkozataiban elég részletesen kifejti, érveit alább 5 pontba szedtük, hogy áttekinthetőbb legyen. Sokan talán kézenfekvőnek fogják találni, amit mond, még többen valószínűleg inkább felháborítónak, hiszen a hölgy a hűtlenség mellett érvel. Kommentelni nem lehet, de ha el szeretné mondani, hogy mit gondol a témáról, esetleg önnek is volt már része ilyen kalandban, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

1. A nős férfiak udvariasabbak – „Mivel a feleségeik már megidomították őket”, kezdi érvelését Romain, a nős férfiak sokkal udvariasabbak, ezért jobb velük randizni. Tudják, hogy mi kell a nőknek, bókolnak, vacsorát fizetnek, ajándékokat adnak, kedveskednek, úgyis fogalmazhatnánk, hogy igazi nőként bánnak a nőkkel.

2. Az agglegények viszont rémesek – Nagyon régóta megy itt a Randiblogon a „nincs egy normális nő”, „nincs egy normális pasi” alapállításokkal kezdődött vita, és ehhez Romain is hozzáteszi a magáét. Szerinte léteznek normális férfiak, csak már mind házasok: „a korombéli – negyvenes – szingli férfiak borzasztóak. Általában több szeretőjük van, és nagyon önzőek az ágyban. Csak saját kielégülésükre koncentrálnak és bunkók. Sok velük a probléma, gyakran egy szörnyű válás után vannak vagy nincs egy vasuk se.

3. Nincs felelősség – Romain azt mondja, azért kezdett belebonyolódni ilyen afférokba, mert csak egy kis románcot és erotikát akart, de anélkül, hogy munkája mellé egy komoly kapcsolat minden nyűgét a nyakába venné. Azt mondja, jelenleg a felelősség az, ami a legjobban riasztja, csak kalandozni akar, de azt nem, hogy valaki ráakaszkodjon. Jelenleg egy 50 feletti londoni, családos üzletemberrel randizgat, és azt mondja róla: „nős és gyerekei vannak. Nem akar elválni, és ez nekem nagyon fontos. Ha egy házas férfival randizok, és azt mondja, hogy el akar válni, azonnal futni kezdek az ellenkező irányba, és véget vetek a kapcsolatnak.

4. Jobb a szex – Romain tapasztalatai szerint mivel a házas férfiak közül nagyon sok „alig kap valamennyi szexet a feleségétől, nagyon hálásak az ágyban, és tényleg ki akarják elégíteni a nőt.” Az első pontban említett kifinomultság és tapasztalat tehát ezek szerint az ágyban is pozitívan mutatkozik meg.

Kivel rosszabb a félrelépés?

  • 1804
    Ugyanolyan
  • 1790
    Egy ismerőssel, kollégával, stb.
  • 1451
    Egy prostituálttal

5. A férfiaknak is jobb – „Egyáltalán nem célom más házasságának a tönkretétele – sőt, azt hiszem, csak javítom a házasságokat.” Romain azért nem úgy állítja be a dolgot, mintha kifejezetten szívességet tenne a vele félrelépő férfiaknak vagy főleg azok feleségeinek, de azt mondja, egy ilyen kis kaland nem megy a férfi házasságának rovására. Sőt, megfelelő diszkréció mellett csak azt szolgálja, hogy a férj, akinek egyébként esze ágában sincs elhagyni a családját, kiadja a fáradt gőzt. Senki nem tud meg semmit, senki nem sértődik meg, mindenki nyugodt és zavartalan a béke. Romain szerint még mindig jobb így, mint ha a férfi prostituálthoz járna. Ön szerint?