Hétfőn töltötte fel egy fero061982 nevű felhasználó a fenti videót a Youtube-ra, a címet szerbül és angolul adta meg: Napi egy fotó életem legrosszabb évén keresztül. Rengeteg ilyen videó szerepelt már a neten, ahol valaki sminkjeit, vagy haja/szakálla növekedését örökíti meg napi egy fotó készítésével, majd sorrendbe állításával, a legutóbbi ilyen klip egy transzszexuális átalakulását mutatta be. Ez az ismeretlen, feltételezhetően szerb nő azonban azt örökítette meg, ahogy arcán és nyakán egyre több a sebhely, zúzódás, véraláfutás. Ahogy telik az egy év, sérülései egyre brutálisabbak, végül egy kézzel írt feliratot mutat a kamerának, amely magyarul így fordítható: „nem tudom, hogy megérem-e a holnapot”.

A felvétel nyilvánvalóan egy sorozatos fizikai erőszak áldozatává váló nő életét mutatja be, és a legkézenfekvőbb következtetés az, hogy családon belüli erőszakról van szó, azaz, hogy férje/barátja veri a fotókon látható fiatal nőt. A sokkoló képsorozatot már több millióan látták, és közülük sokan azt a következtetést is levonták, hogy a videó talán egy remekül elkészített kampányfilm a családon belüli erőszak ellen.

A szerb Telegraph viszont arról ír, hogy a felvételen látható lány egy Mia Hujic nevű filológus, műfordító, aki korábban Olaszországban is dolgozott modellként és hoszteszként olyan divatházaknak, mint a Ralph Lauren vagy a Jil Sander. Őt is megkeresték, Hujic azonban nem kívánta kommentelni az ügyet.